Rátóti Zoltán érkezik a Nemzetibe

Az évad második felétől a Nemzetibe szerződik a kaposvári színház nemrég lemondott igazgatója, Rátóti Zoltán - tudtuk meg.

Nyílt napot tart szeptember 24-én a Nemzeti, ennek egyik eseménye, hogy az új tagokat is bemutatják. Egyikük a színművészeti egyetemen most végzett Szabó Sebestyén László. Nagyobb meglepetés a kaposvári Csiky Gergely Színház vezetéséről nemrég lemondott Rátóti Zoltán, igaz színművész az igazgatást megelőző években tagja volt már a Nemzetinek.

Rátóti a Nol kérdésére elmondta: felkérte a Vidnyánszky Attila, de még nem írták alá a szerződést. A direktor jelenleg külföldön van, ha hazaér, leülnek megbeszélni a feltételeket. Az biztos, hogy a színész csak az évad második felétől szerződik a Nemzetibe, a napokban születik ugyanis második gyereke, aki miatt a kaposvári igazgatásról is lemondott. Rátóti a feleségével öt gyereket fog nevelni.

Rátóti érkezése nem jön rosszul a Nemzeti Színháznak, tekintettel arra, hogy Reviczky Gábor bejelentette: az új évadban már nem lesz tagja a teátrumnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.