Rekordkísérlet a Szabó Ervin téren

Ha a fantáziavilágért rajongsz: ajánljuk másoknak is ezt a HOBBIT. Ha a romantikus könyveket szereted: várjuk az olvasás szerelmeseit. Ha a történelmi könyveket kedveled:adjuk hírét: az olvasás nem történelem. Ha meghalsz egy kis borzongásért: kell ennél több, hogy péntek 13.? - ezek a bejegyzések a Facebookon olvashatók és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár legfrissebb akciójának verik a hírt.

15 perc hírnév az olvasásnak címmel rekordkísérletre készül a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár: május 13-án, pénteken, 13 órára a Szabó Ervin térre vár mindenkit, aki szeretne hozzájárulni a kísérlet sikeréhez és ezzel az olvasás népszerűsítéséhez. A szervezők mintegy ezer résztvevő megjelenésére számítanak.

Olvasóliget
olvasóliget

A szervezők kérik, hogy az érdeklődők hozzák magukkal kedvenc könyvüket – akár e-book formájában – és vegyenek részt egy negyedórás közös olvasáson. Regisztrálni 12.40-től lehet, a résztvevők karszalagot kapnak. A rendezvény moderátora Lévai Balázs műsorvezető lesz.

A program a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára előtt lesz, rossz idő esetén pedig a Központi Könyvtár átriumában. Az olvasási rekordkísérlet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár olvasásnépszerűsítő kampánysorozatának része, mint a "Klikkelj az olvasásra!", a "Van jegyed?", a "Vigyen egy könyvet az útra!" és "A vers legyen veled!" című projekt.



Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.