Peter Gabriel az EuroCenter Moziban

„Hogyan is lehetne LÁTNI a zenét?! - kérdezheted jogosan. Számomra szinte már természetes, hogy akár vizuálisan is értelmezhetőek a hangok, és a bennük élő érzelmek, történetek, hangulatok; igaz, áttételesen, mert kell még ehhez egy szubjektív szűrő, ami (vagy aki) jelen esetben én magam vagyok. Nemrég döbbentem rá, hogy többek között pont Peter Gabrielnek köszönhetően váltam olyan fotográfussá, aki képes a műveivel láthatóvá tenni, kiegészíteni egy adott zenét és annak mélységeit." Így ajánlja Vancsó Zoltán fotográfus az általa szerkesztett és előadott PhotoVancso Slide Show Estek utolsó előadását.

Képeket vetít most is, de ezúttal nem régi fotóit gyűjti tematikus rendbe, nem is az egyre többek által ismert, elmosódott erdei felvételeiből készült fotófilmet mutatja be, hanem az általa szerkesztett legújabb slide show-t, amely Peter Gabriel zenéjére készült, és amelyen a muzsikus zenei gondolataira reflektál fényképeivel.

A PhotoVancso Slide Show Estek mostani előadása valóban utolsó lesz, egyszeri alkalom, aki tehát kíváncsi arra, milyen is a Vancsó-féle fotófilm, az november 26-án, szerdán este látogasson el az EuroCenter Moziba, és este nyolc órától megnézheti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.