Noel Gallagher elmenekült Courtney Love elől

Az Oasis korábbi frontembere egy interjúban bevallotta: menekülőre fogta a dolgot, amikor Kurt Cobain özvegye találkozni akart vele.

A mostanában vicces interjúk tömkelegét adó idősebbik Gallagher-fivér (aki az Oasis feloszlása után a Noel Gallagher's High Flying Birds nevű formációban zenél) a New Musical Express magazin legfrissebb számában felidéz egy Courtney Love-interjút, amelyben az egykori Hole zenekar frontasszonya így panaszkodott: "Rohadtul nem tudom elhinni. Mindenkit ismerek Londonban, de még sohasem találkoztam Noellel. Talán bujkál előlem?"

Nos – amint az a cikk folytatásából kiderült – pontosan ez a helyzet. Gallagher elmeséli ugyanis, amikor 2005-ben, Don't Believe The Truth című lemez Los Angeles-i felvételei közben lett volna lehetősége megismerkednie Kurt Cobain botrányos életvitelű özvegyével, ő nemes egyszerűséggel felszívódott. 

"Csak szólok, hogy épp most sétált be Courtney Love, mondta a recepciós. Briliáns, gondoltam, és már hallottam is Courtney-t, amint azt üvölti: hol van Noel? Találkozni fogok Noellel! Úgyhogy fogtam egy cigit, a hátsó ajtón át egyenesen visszasétáltam a stúdió mögötti motelbe, és magamra zártam az ajtót. Úgy éreztem, képtelen lennék elviselni a lármázását."



A találkozó azóta sem jött létre, igaz, Gallagher elismeri a művésznőt. Csak ne kelljen a közelébe mennie.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.