Neil Marshallt felizgatta a Fekete Özvegy

Neil Marshall, néhány mozifilm és a Trónok harca egyes részeinek rendezője elárulta: erősen rokonszenvez Fekete Özvegy karakterével, és szívesen készítene róla filmet.

A Marvel fontolgatja olyan képregényfilmek elkészítését, amelyben a főszereplők női szuperhősök. Ez az ötlet rengeteg rajongónak tetszik, és persze a filmkészítőknek is.

Akad viszont olyan is, aki nem csak szívesen nézne meg egy ilyen mozit, hanem meg is csinálná. Neil Marshall, a The Descent - A barlang vagy A kilencedik légió és néhány Trónok harca-rész rendezője mutatkozik a leglelkesebbnek a feladattal kapcsolatban.

A Vanity Fair-nek adott interjújában Marshall elmondta: „Azt hiszem, nagyon szívesen készítenék olyan filmet, amelynek karakteres, erős nő a főszereplője – akár szuperhős, akár nem. Fekete Özvegyről például igazán lenne kedvem filmet csinálni"- mondta. A Scarlett Johansson által az Amerika kapitány – A tél katonája című moziban és a Bosszúállókban alakított Fekete Özvegy-karaktert egész egyszerűen tökéletesnek tartja.

„Borzasztóan érdekes figura: nincsenek szuperképességei, csak éppen átlagon felüli adottságai, ezen kívül pedig a KGB-s múltja is izgalmas." Sőt, Marshall számára a tény, hogy Fekete Özvegy nem szuperhős, csak még vonzóbbá teszi a karaktert - adta hírül a  Hollywood Reporter hírét a mozi24.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.