Ne nézd az apját, hallgasd a lányát!

Egy oklahomai republikánus szenátor, Tom Coburn javaslatára került Barack Obama 900 milliárd dolláros gazdaságélénkítő programjának függelékébe: az adófizetők pénzét nem szabad „hiábavaló, nem stimulatív" projektekre költeni. Ilyenek a kaszinók és a golfpályák mellett például a színházak, a múzeumok, a művészeti központok. A politikus bizonyára tudja, miről beszél, hiszen lánya az egyik legígéretesebb szoprántehetség.

Barack Obama 900 milliárd dolláros gazdaságélénkítő programjának függeléke is van, amiben például az olvasható, hogy az adófizetők pénzét nem szabad „hiábavaló, nem stimulatív" projektekre költeni. A függelék egy oklahomai republikánus szenátor, Tom Coburn javaslatára került a dokumentumba - írja a Fidelio.hu.

A szenátor büszke lehet magára, hiszen a szenátus egyhangúlag, 73-24 arányban szavazta meg indítványát, ami szerint a kaszinók és a golfpályák mellett a színházakra, múzeumokra, művészeti központokra, uszodákra és parkokra szánt kiadások megbocsáthatatlannak minősülnek - hiszen ezek tartoznak a „hiábavaló, nem stimulatív" projektek közé.

A politikus minden bizonnyal tudja, miről beszél, hiszen lányát az egyik legígéretesebb amerikai szoprántehetségnek tartják. Sarah Coburn a következő szezonban debütál a Los Angeles-i Operában, ahol Asteriát énekli Händel Tamerlanójában, Plácido Domingo oldalán. Sarah Coburn Washingtonban, a National Operában már játszotta a szerepet, alakításáról azt írta a Washington Post kritikusa, hogy Particia Bardonnal énekelt duettjük alatt „megállt az idő". Alex Ross, a New Yorker kritikusa tavaly nyáron a Glimmerglass Opera produkciójában látta a szopránt (Bellini: I Capuleti e i Montecchi), és „különös fényű" hangját emelte ki. Sarah Coburn nem kommentálta a papa álláspontját, menedzsere által csak annyit közölt, hogy eddig sem nem reagált édesapja politikai karrierjét illetően, és ezután sem fog.

 

Sarah Coburn
Sarah Coburn
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.