Laár és Galla ma este újra együtt a színpadon

Laár 60 címmel úgynevezett életműshow-t láthat a közönség ma este a Papp László Budapest Sportarénában. Nem állítjuk, hogy az est során fény derül arra, hogy az idén 60 esztendős, ám előadóművészként magas hőfokon izzó Laár András leginkább zenész, humorista, netán buddhista tanító, de az erősen valószínű, hogy sokszínű produkciója után ez már nem is lesz olyan fontos. Az est célja az ünneplésen kívül az ugyanis, hogy a főszereplő sokféle énjét valamiféle egységbe forrassza, és kiderüljön: valamennyi tevékenysége mögött azonos lelkület áll.

A műsorban természetesen színre lép a KFT zenekar, hogy eljátsszon néhány pompás slágert, és néhány vadonatúj Laár-szerzeményt is. De hogy a zenei paletta még színesebb legyen, hallható lesz a Fool Moon nevű vokálegyüttes, Ökrös Csaba hegedűművész, a Virtuózok szimfonikusai. Abszurd jelenetekben sem lesz hiány, és az est külön érdekessége, hogy 19 év után ismét együtt látható majd a színpadon Laár András és Galla Miklós. Vége tehát a közel két évtizedig tartó mosolyszünetnek, ismét együtt, azonos hullámhosszon mókázik a két mulattató.

Sokszínű arc
Sokszínű arc
Dancs Enikő Bianka

És nemcsak a zenész, a humoros színész, valamint persze a fura költő mutatkozik meg ezen az ünnepi esten, de a nézők egy szertartás részesei is lehetnek, mert miközben Laár és barátai a színpadon zenélnek és jeleneteket adnak elő, az ünnepelt egyik buddhista barátja a háttérben egy szertartást celebrál. Ahogy Laár fogalmazott egy közelmúltban megjelent interjúban: azt szeretné, hogy ez ne csak szórakoztató est legyen, hanem erőmegjelenítés is. Egy pici világmegváltás is, amely különös boldogságot sugároz szét.

Ígéretet nem teszünk rá, de valószínű, hogy ezen az esten a legnagyobb kérdésre is választ kapunk majd. A Laár által megformált ostoba, gőgös, nagyhangú tökfilkó, Besenyő Pista bácsi talán elárulja végre, hogy mi hülyeség, mi nem az.
Laár András estjére ellátogatni biztosan nem hülyeség.

Interjú

Laár Andrással készített nagyinterjúnkat szombati Hétvége-mellékletünkben olvashatják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.