Jó kis cirkusz várható a Kodály Központban

Nyolc férfi, ütőhangszerek, tánc, akrobatika, sztepp és rengeteg humor egy látványos show-műsorban: április 13-án a pécsi Kodály Központban lép fel a TAP FACTORY produkció.

2015 áprilisában – írja a pecsstop.hu – először érkezik Magyarországra és rögtön négyállomásos turnéval indít a különleges produkció, mely az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat. A hiphop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő TAP FACTORY turné állomásainak Pécs mellett Budapest, Kecskemét és Veszprém ad helyet – közölte a Zsolnay Kulturális Negyed csütörtökön.

Az indusztriális látványvilágot tükröző előadás alatt hordókon, felniken, közlekedési táblákon, "városi dobokon" verik a ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.

Az előadás producere, Patrice Marques nevéhez olyan show-k fűződnek, mint a Stomp vagy David Copperfield produkciói. A világ körüli turné részeként hazánkba látogató, többszörösen díjnyertes produkciót pedig az a Vincent Pausanias hívta életre, aki számos nagy sikert aratott tapdance előadás koreográfusa és rendezője.

A világ legkülönbözőbb részeiről érkező táncosok között több világbajnok sztepptáncos – köztük Gilles Guenat és Jeremie Champagne –, urban dance és capoeira táncosok, kubai és afrikai ütősök és francia cirkuszi akrobaták is vannak, akik felléptek már a világ szinte összes ismertebb színpadán. További információk a fellépésről itt olvashatók.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.