Filmek a rántotta mellé

Magyar filmek vetítőhelyévé válik a régóta már csak elsősorban kedvelt kávézóként működő KINO: Pálfi György Szabadesése mellett november 17-e hétfőtől a Zomborácz Virág rendezte Utóélet is megtekinthető a hónap végéig mindennap az egykori moziban.

A Szabadesést szeptember 25-e óta láthatja a magyar közönség országszerte a mozikban, és a bemutatása óta eltelt idő alatt már több mint 9300-an látták. A Szabadesés október 6-tól naponta a budapesti KINO moziban is látható programszerűen. A vetítések sikerére való tekintettel november 17-től a Szabadesés mellett immár Zomborácz Virág Utóélet című filmje is látható lesz a KINO-ban. A sikeres elsőfilmet eddig már több mint 19 ezren látták a mozikban, s aki elmulasztotta, annak most itt is rendszeres lehetősége lesz a megtekintésre. A két film producere, Pusztai Ferenc különösen fontosnak tartja, hogy a magyar filmeknek legyen kifutási helye és ideje, ezért is örül különösen a KINO-s vetítéseknek.

Az Utóéletet mindennap 18.30-kor, a Szabadesést 20.30-tól tekintheti meg a közönség (21-ét és 25-ét leszámítva, amikor egyik film sem lesz műsoron). A jegyek a vetítésekre egységesen 1.000 forintba kerülnek, a helyeket az érkezés sorrendjében lehet elfoglalni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.