Elhunyt Bártfai Zsöme

Öt hónapnyi súlyos betegség után 42 éves korában meghalt Bártfai Andrea, filmek és színházi előadások, események elhivatott menedzsere, sajtófőnöke. Mindenki Zsömeként ismerte.
Kommunikációs vezetője volt az első két Színházak éjszakájának, rövid ideig a József Attila Színháznak és a Bárkának is.

Dolgozott a Margó Irodalmi Fesztiválon, sajtófőnökként többek között a Nyócker, a Made in Hungaria, a Pánik, a Zuhanórepülés, a Mansfeld, a Csak szex és más semmi, a Czukor Show, a Csak a szél című filmeknél, a még be nem mutatott Liza, a rókatündérnél.

Darabideig szerkesztő-riporter volt a TV2-nél, illetve az MTV-nél. Szervezett kulturális, valamint drogprevenciós fesztiválsorozatot.

Munkatársaként működött közre férje, Nyáry Krisztián a magyar írók szerelmeiről szóló facebookos blogjának, majd Így szerettek ők című köteteinek megszületésében.

Már toplistás a napokban megjelent Igazi hősök című könyv is. Ez utóbbi készítése idején derült ki Zsöme gyógyíthatatlan betegsége, amellyel nagy erőkkel küzdött az utolsó pillanatig. Nemcsak „megszokásból" került a könyv címlapjára ő is (Zsöme állt modellt a költők, írók, művészek szerelmi életét bemutató mindkét kötet borítójánál), hanem mint valódi hős.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.