Boom Boom a föld alatt

A Boom Boom formáció az Akvárium elődjében, a Gödör Klubban alakult újra 10 év után. A Borlai Gergő (dob), Jamie Winchester (ének-gitár), Mohai Tamás (gitár), Szappanos György (basszusgitár) és Tátrai Tibor (gitár) alkotta formáció pénteken egy meghatározó koncerttel tér vissza a föld alá.

A Boom Boom zenekar tavaly februárban, csaknem tíz év után alakult újra. Az energiájáról és intenzitásáról elhíresült formáció tagjai nem változtattak a jól bevált felálláson és a dalokon, amelyek olyan neves előadók számainak feldolgozásából állnak, mint például Jimi Hendrix, Lennon-McCartney, Stevie Wonder vagy éppen Robben Fordé. A zenészek minden zenét egy sajátos blues, rock, jazz egyveleg formában értelmeznek újra.

A zenekar intenzitását és erejét az garantálja, hogy tagjai mind aktív és a hazai szakma legelismertebb zenészei közé tartoznak, akik együtt elképesztő energiát szabadítanak fel a színpadon. Jamie Winchester dalszerzői, produceri, énekes szólókarrierje és saját produkciói mellett aktív számos zenekarban, Mohai Tamás az egyik leguniverzálisabb és legeredetibb gitáros, Szappanos György az egyik legtechnikásabb magyar basszusgitáros, a már nemzetközileg is elismert Borlai Gergő elképesztő energiáját már sok hazai zenekarban megmutatta, Tátrai Tibor pedig több mint 30 éve Magyarország egyik legismertebb gitárosa.

A zenekar a 90-es évek végétől számos klubban, művelődési házban és fesztiválon megfordult, visszatérése a hazai élőzene egyik mérföldköve volt.

Boom Boom
Boom Boom
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.