A Flippergaléria a legnépszerűbb budapesti látnivaló

230 budapesti látnivaló közül az első helyen zárta a 2014-es esztendőt a világ vezető utazási portálja, a Tripadvisor felhasználóinak értékelése alapján a Pbal Flippergaléria, Európa legnagyobb folyamatosan működő, interaktív flipperkiállítása.
A múzeumot a mai napig a látogatók kivétel nélkül a maximálisan adható 5 csillaggal értékelték, ami jelentősen hozzájárult az első hely megszerzéséhez. (A "ranglista" generálásánál az utazási oldal komplex, pontosan nem ismert szempontrendszert vesz figyelembe. Valószínűleg a manipulálhatóság minimalizálása érdekében az értékelések vagy az adott pontok száma önmagában nem döntő jelentőségű a végeredményt tekintve.)
M. Schmidt János / Népszabadság

A főváros XIII. kerületében található flippermúzeumba nap mint nap érkeznek a világ legkülönbözőbb tájairól látogatók, az értékelések ennek megfelelően a Tripadvisorön is nemzetköziek.

Ázsiától Észak- és Dél-Amerikáig, valamint Nyugat és Kelet-Európáig különböző országokból érkezett turisták értékelték a kiállítás és a szolgáltatások színvonalát.

M. Schmidt János / Népszabadság

A kiállítóhely sokat köszönhet Budapest egyre erősödő turisztikai konjunktúrájának. Ezzel párhuzamosan azonban folyamatos fejlesztésekkel és az általa generált nemzetközi médiaérdeklődéssel igyekszik lehetőségeihez mérten hozzájárulni is ahhoz.

Így például a múzeum az áprilisi nyitás óta már otthont adott az egyik legrangosabb európai flipperversenynek, miközben a Pbal Flippergaléria működéséről egyebek mellett olyan nemzetközi médiumok számoltak be, mint a Reuters, a BBC vagy éppen a norvég légitársaság lapja (utóbbi egy nyolcoldalas riportban).

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.