Augusztusban jön a Walking Dead-spinoff

A népszerű sorozat, a The Walking Dead spinoffja, a „Fear the Walking Dead” Los Angeles-ben játszódik, új szereplőkkel és teljesen új szálon futó történettel. A forgatás májusban indult a kanadai Vancouverben, de a későbbiekben Los Angeles-ben is rögzítenek epizódrészeket.

Az első előzetes viszont már most kijött:

A főbb szerepekben látható lesz Kim Dickens („Gone Girl” – „Holtodiglan, „Sons of Anarchy - Kemény motorosok”) mint Madison, Cliff Curtis („Missing” – „Elrabolva”, „Gang Related”) mint Travis, míg Frank Dillane („Harry Potter és a Félvér Herceg”) Nicket, Alycia Debnam-Carey („A vihar magja”) pedig Aliciát játssza. Elizabeth Rodriguez („Orange is the New Black”) Lizaként csatlakozik a szereplőkhöz, Ofelia szerepét pedig Mercedes Mason (“Karantén 2”) kapta.

A “The Walking Dead” társ-sorozatának vezető producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson. Gyártója az AMC Studios. Társ-producere Adam Davidson, aki a pilot mellett a második és a harmadik epizódokat rendezőként is jegyzi. A sorozat első évada hat egyórás részből áll.

Az AMC Global, az AMC márkanévvel fémjelzett nemzetközi televíziós hálózat szerte a világon – így Magyarországon is – az augusztusi amerikai premiert követő 24 órán belül fogja bemutatni a „Fear  the Walking Dead”-et, 2015 nyarán. A második évadot 2016-ban vetíti az AMC.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.