Könnyű tonhalas rukkolasaláta

Elkészítési idő: 20 perc

Hozzávalók 4 személyre: 1 db közepes fej saláta a külső kemény levelei nélkül, 0,5 doboz rukkola, 4 db érett paradicsom, 20 szem fekete olajbogyó, 1 db tonhalkonzerv, 4 ek. dióolaj, 1 ek. bazsalikom

A salátát megmossuk, a leveleit apró darabokra tépjük, majd beletesszük egy salátástálba.

A rukkolát megmossuk, lecsöpögtetjük és a salátához adjuk.

A paradicsomokat nyolcadrét, az olajbogyókat félbe vágjuk.

Az egészet összekeverjük, hozzáadjuk a tonhaldarabokat, megszórjuk bazsalikommal és meglocsoljuk dióolajjal.

Fogyasztás előtt rövid időre hűtőbe tesszük.

tonhal saláta
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.