Schumacher talán már soha nem ébred fel

A Forma-1 kómában fekvő exvilágbajnokának 11-12 millió euróból mini intenzív osztályt építenek a svájci családi villában.

Három hónappal a síbaleset után már a család is kezdi feladni a reményt, hogy Michael Schumacher valaha is felébred a kómából, és mivel a grenoble-i kórházban nemsokára valószínűleg másnak kell átadnia a helyét, tízmillió euróból mini intenzív osztályt építenek neki a svájci családi villában – szivárognak az egyelőre nem hivatalos információk a Forma-1 korábbi hétszeres világbajnokáról.

A felesége árulásnak tartaná lemondani róla
A felesége árulásnak tartaná lemondani róla
Vivek Prakash / Reuters

Schumacher tavaly december 29-én szenvedett balesetet a dél-franciaországi Méribel síparadicsomában. Az egyik fiával indult neki síelni. Egy vörös jelzésű, közepesen nehéz pályáról akart átsiklani egy könnyűre (kék jelzésűre), amikor a két pályát összekötő részen elesett, és a fejével nekicsapódott egy sziklának. Sokkot kapott, beszállították a közeli Moutiers kórházába. Ekkor már zavartan viselkedett, nem tudott válaszolni a neki feltett kérdésekre, később pedig az eszméletét is elveszítette. Végül a grenoble-i kórházba szállították át, ahol kétszer is meg kellett műteni, hogy eltávolítsák a hematómákat. Azóta is ott, az intenzív osztályon ápolják, de az állapotában nem következett be érdemi változás, így a kórház nemsokára várhatóan úgy dönt, hogy a helyére a prioritási sorrendnek megfelelően másvalakit fektetnek le, őt pedig elküldik.

Erre a család egyébként készül már. Schumacher felesége, Corinna a Svájcban, a Genfi-tó partján fekvő családi villában állítólag potom 11-12 millió euróból mini intenzívosztályt épít a hétszeres exvilágbajnoknak, akiért a gyerekekkel együtt mindennap kocsiba is vágja magát, hogy Grenoble-ig és vissza is megtegyen 240 kilométert. Egy családhoz közel álló forrás a brit bulvárlapnak a Sunnak korábban azt mondta, Corinna árulásnak tartaná lemondani a férjéről, akit 1991-ben ismert meg egy bulin, és azóta is együtt volt vele.

Schumacher a testsúlya egynegyedét elveszítette amióta kómában fekszik, most mindössze 54 kilogrammot nyom. Január 3-án a 45 születésnapját is a kórházban töltötte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.