Párizsban tűnt fel a gyilkos pornószínész

A levágott emberi testrészeket küldözgető Luka Rocco Magnottának a mobiltelefonját regisztrálták két helyen is a francia fővárosban.

A 29 éves férfit Kanadában azzal vádolják, hogy brutálisan megölt egy embert, a levágott testrészeket pedig postán feladta: bár a Liberális Pártnak szánt kar nem érkezett meg, mert a bűz miatt a csomagot felnyitották, Stephen Harper miniszterelnök konzervatívjai kedden Ottawában megkapták a nekik címzett lábfejet.

Az Interpol által közzétett, biztonsági kamerával rögzített felvétel Magnottáról. A szeretőjét darabolta fel
2012. június 4. Az Interpol által közzétett, meg nem nevezett helyszínen biztonsági kamerával rögzített felvétel Luka Rocco MAGNOTTA biszexuális hulladaraboló kanadai pornósztárról egy ellenőrzőponton. A világszerte körözött 29 éves Luka Rocco Magnottát azzal gyanúsítják, hogy 2012. május 24. és 25. között megölt egy kínai egyetemistát Montrealban, majd különböző testrészeit később postán elküldte a kanadai liberális és konzervatív pártok székházába. A francia rendőrség bizonyos abban, hogy a kanadai hulladaraboló az elmúlt napokban Párizsban járt. (MTI/AP/Interpol)

Az amúgy modellként és alacsony költségvetésű pornófilmek sztárjaként élő Magnotta azóta szökésben van, az Interpol pedig vörös szintű körözést adott ki ellene. Hétfői jelentések szerint az angol anyanyelvű férfinak Párizsban akadtak a nyomára, miután egy óvatlan pillanatban mobiltelefonja bekapcsolásával elárulta magát. Az ezutáni razziában egy bagnolet-i szállodát kutattak át a francia rendőrök, ahol pornómagazinokat és hányózacskókat találtak. A leginkább grafomán pszichopatának tűnő Magnotta korábban cikket írt arról, hogyan kell eltűnni a világ szeme elől úgy, hogy az embert soha ne találják meg – amellett, hogy horrorpornót rendezett és kismacskákat fojtott meg vagy adott videón óriáskígyók szájába.

Szivárgó információk szerint Magnotta áldozata egyébként a szeretője volt. Szakításuk meglehetősen brutálisra sikerült: Magnotta a 33 éves kínai Jun Linnek minden végtagját és a fejét is levágta, torzóját pedig bőröndben hagyta egy montreali szemétlerakónál. A torzóra csak napokkal a gyilkosság után találtak rá a bűz és a bőröndből kifelé igyekvő férgek hada miatt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.