hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“főzés”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Egyen mókust jófejségből!
Nemcsak receptekre, de új életszemléletre is tanít a River Cottage. A műsor egyik szakácsa elmagyarázza, mit jelent az étel tisztelete.
Szemere Katalin
2016. október 06.
Mozaik
Hétvége
Sör: hass!
Trencsényi Zoltán
2016. szeptember 04.
Kultúra
gasztronómia
Szalonnalekvár, céklás csoki - fincsi, mi?
Befellegzett a szaliciles lekvároknak, jó minőségű gyümölccsel pofonegyszerű a befőzés anélkül is – állítja Kaldeneker György.
Szemere Katalin
2016. augusztus 04.
Mozaik
televízió
A saját szakácskönyv már egyenesen kötelező
A kreativitás határtalan: az ismert színészek imádnak a konyhában szorgoskodni. Patricia Heatonnak például most indul a saját főzőműsora.
Csepelyi Adrienn
2016. július 28.
Kultúra
gasztronómia
Ázsia valódi zamata a saját konyhánkban
Felejtse el a kínai büféket: Ching a családi asztalra varázsolja a Távol-Kelet ízeit.
Csepelyi Adrienn
2016. június 08.
Mozaik
gasztronómia
Újfajta gasztroképzés
NOL
2016. május 24.
Mozaik
verseny
Így kezdődött a szakácsok viadala
2016. május 10.
Mozaik
főzés
Budapesten kitört a séfek harca
Szemere Katalin
2016. május 10.
Mozaik
Budapest
„Azért az íz az úr!” – így zajlott a szakácsverseny Budapesten
Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje nyerte a Bocuse d'Or szakácsverseny magyarországi döntőjét.
Szemere Katalin
2016. február 18.
Kultúra
gasztronómia
Bombabiztos gasztroforradalom
A magyar gasztroforradalom bizonyosan nem a gulyáságyúról szól, de nem is a hagyományos magyar ételek sutba dobásáról. De még csak arról sem, hogy a legtrendibb fogás a posírozott szöcskeszárny volna konfitált pitypanggal.
Szemere Katalin
2016. január 03.
Kultúra
gasztronómia
Csirke fő a mosogatógépben!
Fura kísérletbe fogott az Origo gasztrorovata, a Táfelspicc: csirkét és zöldségeket pakolt a mosogatógépbe. Azt akarták megtudni, lesz-e ebédjük, vagy az egész menü a kukában landol.
2015. november 05.
Kultúra
alkohol
Sört főztek a gyerekek a gabonapehelyből
Betiltották a gabonapelyheket néhány zimbabwei bentlakásos iskolában, mert a diákok sörfőzésre használták.
NOL
2015. szeptember 11.
Mozaik
gasztronómia
Indul a gasztro-Uber
NOL
2015. július 22.
Gazdaság
baleset
Súlyosan megégett egy kislány a főzőversenyen
Mentőhelikopter vitt kórházba szombaton egy négyéves kislányt, aki a jánoshalmi főzőversenyen égett meg.
NOL
2015. június 28.
Mozaik
gasztronómia
Barbárok gyökeréből főztünk
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója rebarbarából és piros bogyós gyümölcsből készít szörpöt.
Szemere Katalin
2015. június 18.
Videó
evolúció
A majmok is a főtt krumplira buknak
Ötvös Zoltán
2015. június 05.
Tud/Tech
gasztronómia
Így készül a házi müzliszelet
Negyed óra alatt elkészíthető egészséges finomság Horváth Katitól, a Büfé Budapest háziasszonyától. Az olajos magvakból, mandulalisztből és mézből készült müzliszelet tízóraira vagy uzsonnára is ideális.
2015. március 26.
Mozaik
főzés
Chili a szembe: Giuseppe, az 'olajdíler'
Giuseppe Scaricamazza 'olajdíler' egy nagyon gyors, nagyon egyszerű, klasszikus szicíliai receptet készít, édesköményből.
NolTV
2015. február 26.
Kultúra
konyha
Tanuljon tésztát főzni az olajdílertől!
Rengeteg tésztát használnak az olasz gasztronómiában, nekünk Giuseppe Scaricamazza "olajdíler" segített az eligazodásban. Tisztázza, mikor használjunk rövidet, mikor hosszút, miért jobb a durumlisztből készült, és végül megmutatja, hogyan készíti a paradicsomos-bazsalikomos tésztát.
NOL
2014. november 20.
Mozaik
gasztronómia
Meghökkentő csokoládés finomságok
Fekete tigrisrák tejcsokoládészósszal, édeskömény mentás fehércsokoládé öntettel, kéksajtos csokoládé szuflé – elsőre meglehetősen furcsán hangzik, ám megízlelve ráébred az ember: tökéletes a harmónia, a látszólag nem összeillő hozzávalók verhetetlen párost alkotnak. – Ki kell lépni a megszokott keretekből, próbálkozni, játszani kell – mondja Segal Viktor séf, gasztronómiai szakértő, miközben a különleges fogások rejtelmeibe avat be a Pastrami étterem konyhájában.
Veres Dóra
2014. április 14.
Mozaik
1
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól