hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“chili és vanília”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Michelin-csillagok Budapesten
Ki lehet tenni a vitrinbe, vagy más haszna is van a Michelin-csillagnak? Öröm áll a házhoz vagy csak stressz, hogy jövőre elveszíthetik? Mit szólnak hozzá a Costesben, hogy már nem csak nekik van?
2011. március 18.
Videó
gasztronómia
Hagyma a szembe!
Miért jobb a magyar, mint a kínai fokhagyma? Mit tud a makói vörös? Az elméleti órán hagymaszakértő vendégünk válaszol, a gyakorlati foglalkozáson papucsokat készítünk a karamellizált hagymáknak.
2011. március 10.
Videó
gasztronómia
Karamellizált sült fehérrépa
A mai menüben a fehérrépáé a főszerep: almás petrezselyemgyökér-krémleves készül, valamint rukolasaláta karamellizált petrezselyemgyökérrel és gránátalmával.
2011. február 25.
Videó
gasztronómia
Vörösboros marhapofa
Az elméleti foglalkozáson megkérdeztük a hentestől, hogy milyen húst vegyünk: legyen-e minél frissebb, esetleg zsíros vagy inkább sovány, ha megvettük ránthatjuk-e a hűtőből a serpenyőbe. A gyakorlati foglalkozáson pedig Mautner Zsófiával vágtuk a pofákat egy üveg vörösborba.
2011. február 11.
Videó
gasztronómia
Vörösboros marhapofa
Az elméleti foglalkozáson megkérdeztük a hentestől, hogy milyen húst vegyünk: legyen-e minél frissebb, esetleg zsíros vagy inkább sovány, ha megvettük ránthatjuk-e a hűtőből a serpenyőbe. A gyakorlati foglalkozáson pedig Mautner Zsófiával vágtuk a pofákat egy üveg vörösborba.
2011. február 10.
Videó
gasztronómia
Bemártjuk a krumplit! - Chili a szembe
Az édes gyümölcssaláta után egy francia klasszikust készítünk sós ételekhez: az olívaolajos ravigote-mártást, történetesen a héjában sült krumplihoz. Mautner Zsófi újabb leckét ad késhasználatból, és megmutatjuk, hogyan lehet edénytakarékos módon beolajozni, megfűszerezni minden egyes falatot. Készítette: Perjéssy Gábor, Szemere Katalin, Mautner Zsófia.
2011. január 14.
Videó
alma
Ötcsillagos morzsás almadesszert
Csak pár szem csillagánizst dobtunk a pho-levesbe a múlt héten. Mi legyen a többivel? Kavarjuk a kínai ötfűszer-keverékbe, amely remek szójaszószos ételekre, kacsamellre, csokoládékrémbe. Mautner Zsófi most megmutatja, hogyan készül az isteni Ötfűszeres, morzsás almásdesszert. Készítette: [url=http://www.noltv.hu/search/?w=cikk&find=j%E9ssy+g%E1]Perjéssy Gábor[/url], [url=http://www.noltv.hu/search/?w=cikk&find=szemere]Szemere Katalin[/url].
2010. december 17.
Videó
gasztronómia
PHO a leves!
Leves reggelire? Ez eddig nem jutott eszünkbe, innentől fog. Megkóstoltuk ugyanis az egyik legsikeresebb séf, Bíró Lajos kedvenc vietnami pho-levesét. Mautner Zsófi megmutatja, a pho otthon is megfőzhető, az eredeti receptet szakértővel vitatja meg. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2010. december 10.
Videó
gasztronómia
Grillcsirke másképp
Mennyire csíp a tömegoszlatáshoz használt paprikaspray? Új, gasztronómiai sorozatunkban ismerkedünk kicsit a chilivel és a vaníliával, majd összehozzuk velük a grillcsirkét is. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor, Vörös Eszter
2010. december 03.
Videó
gasztronómia
Chili a szembe - grillcsirke másképp
Mennyire csíp a tömegoszlatáshoz használt paprikaspray? Új, gasztronómiai sorozatunkban ismerkedünk kicsit a chilivel és a vaníliával, majd összehozzuk velük a grillcsirkét is. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor, Vörös Eszter
2010. december 03.
Videó
2
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól