hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“Gasztronómia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
A sötétség széle
Trencsényi Zoltán
2014. március 30.
Belföld
gasztronómia
Repülés a nagyi asztalához
Újragondolják a tisztességes magyar konyhát a Gepárd és Űrhajóban.
2014. március 29.
Kultúra
Belgium
Waffel: kívül ropogós, belül lágy
Íze enyhén karamellás, vaníliás, köszönhetően a szétolvadt gyöngycukornak. Aki járt már Belgiumban, tudja, hogy általában óriási sorok kígyóznak a waffelt árusító bódék előtt. Kint általában gyümölccsel és belga csokoládéból készült öntettel árulják az édességet, melyet most már bárki megkóstolhat Budapesten is.
Veres Dóra
2014. március 27.
Mozaik
Balaton
Összeállt a Balatoni Kör
A húsz legismertebb régiós borász és vendéglátó részvételével tegnap megalakult a Balatoni Kör nevű szervezet – mondta a Népszabadságnak Kardos Gábor ügyvivőszervező.
Ábrahám Ambrus
2014. március 22.
Gazdaság
gasztronómia
Íme, egy jó vendéglős
Harminc-negyven éve visszatérő vendégei vannak az egri Konkoly Györgynek.
2014. március 22.
Mozaik
gasztronómia
Így készül a citromos-vaníliás tejfölkoch – akármi legyen is az
Mautner Zsófia ismét egy régi, 1924-ben megjelent 'A jó házi konyha' című szakácskönyvből dolgozott fel egy egyszerű, de nagyszerű receptet.
2014. március 20.
Mozaik
Budapest
Macaron a Bálna gyomrában
Egyetlen harapással eltüntethető, miközben az egyik legmacerásabban készíthető édesség. Annyi árnyalata van, ahányféle ételfesték kapható, de kevés az igazán finom macaron. Népszerűségének mi sem lehetne jobb bizonyítéka, hogy világnapot szentelnek neki: március 20-át. Az idei magyar Macaron Napot ma délután háromtól a Bálnában rendezik.
Szemere Katalin
2014. március 20.
Mozaik
Olaszország
Búcsút inthetünk a tiramisu otthonának
2014. március 19.
Mozaik
gasztronómia
Presszó a rizottóba
André Hoinkis Brazíliában született, már gyerekként a családi pörkölő illatain képezte az orrát. Négy-öt éves lehetett, amikor először megkóstolta a kesernyés ízű italt, és azonnal beleszeretett.
Veres Dóra
2014. március 19.
Kultúra
gasztronómia
Lekvárok, de nem palacsintába
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója tormás almalekvárt készít, mely húsokhoz, kolbászhoz, fasírthoz, sonkához, sült oldalashoz és lazachoz is nagyon jól passzol.
2014. március 13.
Mozaik
India
Indiaiban utazik a szír sztárséf
A felújított Klotild-palota épületében lévő ötcsillagos Buddha-Bar Hotel az ázsiai-csendes-óceáni partvidék konyhájának ételeit kínálja, az étlapot pedig március 15-e és 21-e között újdelhi testvéréttermük inspirálta autentikus indiai fogásokkal bővítik.
2014. március 12.
Mozaik
Budapest
A Borkonyha nyerte el a harmadik magyar Michelin-csillagot
Costes, Onyx és a Borkonyha - újabb hazai étterem kapott Michelin-csillagot.
2014. március 12.
Gazdaság
farsang
Torkos csütörtök után jön a Mozgós péntek
2014. március 06.
Mozaik
vendéglátás
Kevésbé torkosak
Felére csökkent a Torkos Csütörtökön féláras fogyasztást kínáló éttermek száma a korábbiakhoz képest, jó hír viszont, hogy az akciózó 617 étterem mindegyikében ugyanazt az étlapot találják a vendégek, mint bármikor máskor.
Sándor Tünde–Varga G. Gábor
2014. március 06.
Gazdaság
rivalda
Kacsakaland galangallal
Délkelet-Ázsia egyik legnépesebb országa, napfényben fürdő aranyozott templomok, buja zöld növények, egzotikus gyümölcsök, soha nem érzett illatok és feledhetetlen ízek birodalma.
Szabó Edit
2014. március 02.
Mozaik
gasztronómia
A jó kávéhoz nem kell csodagép
Molnár Attila örökös magyar baristabajnok a Tamp & Pull Espresso Bárban megmutatja, milyen kávék népszerűbbek a téli évszakban. Füstbe borítja a "Smoke on a Black Water" nevű kávéját, rozmaringgal és vodkával ízesíti Herby Shot elnevezésű frissítőjét, Kovács Petra latte artist pedig dizájnos capuccino-t készít.
2014. február 27.
Mozaik
gasztronómia
Egy baristabajnok téli kávéi
Molnár Attila örökös magyar baristabajnok a Tamp & Pull Espresso Bárban megmutatja, milyen kávék népszerűbbek a téli évszakban. Füstbe borítja a "Smoke on a Black Water" nevű kávéját, rozmaringgal és vodkával ízesíti Herby Shot elnevezésű frissítőjét, Kovács Petra latte artist pedig dizájnos capuccino-t készít.
2014. február 27.
Videó
gasztronómia
Újabb háromcsillagos séfet avattak
Arnaud Lallement személyében idén újabb háromcsillagos séfet avatott hétfőn a Michelin hotel- és étteremkalauz francia kiadása.
Puskás Anikó
2014. február 24.
Mozaik
rivalda
Kicsi test, nagy ízzel
Citromos borjúragúleves friss tárkonnyal, tavaszi bikatöke (ahogy a séf kacsintva megjegyzi: a hölgyeknek...), vagy tüzesgombás marhapörkölt (lábszárból). Mintha csak egy jobb vendéglő étlapjáról válogatnánk.
Szőcs László
2014. február 22.
Mozaik
Oscar-díj
Minden ízében luxus
Az Oscar-gálát követő állófogadás jóformán ugyanolyan fontos, mint maga a díjátadó. Wolfgang Puck osztrák mesterszakács immár két évtizede nyűgözni le Hollywood csillagait szemet-szájat kápráztató fogásaival. A hagyományosnak számító, valódi aranyporos csoki-Oscar idén sem hiányozhat, de a szintén Oscar-alakú kaviáros lazacfalatka is nagy sikernek örvend minden évben.
Puskás Anikó
2014. február 21.
Mozaik
12
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól