hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“étterem”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Életérzést vegyenek!
Amennyiben egy étterem sikerének mérőfoka az, hogy mennyire olajozottan működik, akkor nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy a Déryné az ország legsikeresebb vendéglátó-ipari egysége.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Erdei bolyongás
Az élbolyba tartozik ez a trattoria, miközben több olasz étterem is nyílt vagy felfejlődött azóta, de a Toscana aránylag stabilan őrzi már kivívott helyét.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Érezzük a törődést
Aki Egerben jár, nehezen kerülheti el az Imolát, mely közvetlenül a vár alatt, az első udvarházban működik.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Étel és bor randevúja
Ha magyaros ételekről van szó, Bíró Lajos vendéglője egyértelmű választás. Pedig a közismert séf hosszú pályafutása alatt (többek közt: amerikai nagykövetség, Vörös Sárkány, Múzeum Kávéház) a kínai gasztronómián is pallérozódott, és más tájak ízei sem idegenek a konyháján. Az egyetlen csúcsétterem, ahol az adagok néha még a torkosabbakon is kifognak, és a jól bejáratott nagyágyúk mellett itt kéthetente új menüvel állnak elő.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Étterembe nem enni járunk
Legalábbis nem elsősorban enni. Elsőre furcsán hangozhat ez a kijelentés, de higgyék el, kedves Olvasók, ez így van. Ha nagyon éhesek, ne menjenek étterembe! Vagy egyenek előtte egy kicsit.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Fehérvári frissítő
Székesfehérvár történelmi belvárosában valami történik. A kedvesen kanyargó, macskaköves Jókai utca egyik földszintes házát már nyitott ajtaja és udvara is megkülönbözteti a többi épülettől.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Feltűnő kontraszt
A budai oldal legjobb vendéglőjét meglehetősen hangulattalan helyszínen találjuk. Némi túlzással szólva, napközis menzára emlékeztet. A hideg és homogén fényforrások zöldes szürkeséget kölcsönöznek a helyiségnek, és a tányérokon lévő rózsaszínt vagy sárgás színt is zöldes árnyalatba taszítják.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Festői rendetlenség
Az Andrássy út egyik legszebb részén, a Liszt Ferenc téri forduló előtt hívogat a Klassz. Komoly hírnevet szereztek innovatívnak mondott, mindazonáltal egyszerű ízekre építő konyhájukkal, másrészt a tér festőien komponált rendetlenségével, az egymásra halmozott borosládák torlaszolta közlekedőkkel.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Finom, fineszes
A Leroy-birodalomhoz tartozó modern, kozmopolita étterem stabilan tartja magát évek óta a színvonalas, távol-keleti éttermek mezőnyében.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Fontolva haladók
Nagy valószínűség szerint ritkán történik meg, hogy az Arany Kaviárba csak úgy beesik valaki az utcáról. Talán néha egy-egy, a Várból lefelé baktató turista tévedhet be. Ő viszont nyilván igencsak meglepődik: a bejárat és a portál egyáltalán nem árulkodik arról, ami később bent fogadja a vendéget.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Gourmet Veszprém
Felkészültünk rá, hogy a veszprémi állatkert tőszomszédságában található elegáns étteremben ebédidőben nem kell majd asztalért harcolnunk.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Gyerekjáték
A Pastrami New York kultikus szendvicse, melyet a kelet-európai zsidóság fejlesztett ki, és tett híressé az újvilágban.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Időkerék
Itt semmi sem változik, legfeljebb a napi ajánlat. Kissé ingatag, nyikorgó székek, fehér abroszok és kézírásos étlap az állandó kellékek. Családias légkör uralkodik idebent, miközben a kulinária világa odakint nagyot fordult, a Cafe Körben állni látszik az idő.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Jóleső gesztusok
Az Anyukám Mondta étterem – régi nevén Pizza Sarok – Encs szolgáltatósorán, annak is a legbelső, a főútról láthatatlan zugában, mediterrán stílusú bejárat mögött rejtőzik. Meg sem találtuk volna, ha a helyiek nem igazítanak el.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Keleti szertartás
Azt mondják, a Fuji nem pusztán a kulináriáról szól, hanem egyfajta összkulturális élménytranszfert próbál megvalósítani.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Konzervatív újítók
Nagy múltú étterem a budai Várban. Napközben a séf, Bicsár Attila szakmai műhelye, ahonnan szakácsversenyek figyelemre méltó szereplői kerülnek ki. Esténként modern technológiával készített klasszikusokat, könnyedebb ételeket kínálnak elegáns, kis adagokban. Degusztációnál több, így igazán jól is lehet lakni.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Látszik a törődés
A Baraka étterem évekkel ezelőtt tette át székhelyét a Magyar utcai állomásról az Andrássy útra. A jelenleginek talán az a legnagyobb erénye, hogy végre nem steril szállodai étterem működik a négycsillagossá avanzsált volt szocszálló szuterénjében.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Lepkeszárnyon
A borairól is ismert Horváth József 1994-ben nyitotta meg éttermét Fertőrákoson, mely különösebb marketing és PR nélkül is hamar hírnevet szerzett magának. Soha nem az aktuális trendeket lesték, a természettel, környezettel kialakított harmónia, a legmagasabb minőségű alapanyagok, fűszerek felé nyitottak.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Mediterrán fúzió
A belváros szívében, a Székely Mihály utcában található Budapest egyik legnépszerűbb étterme, amely nemcsak díjakat zsebelt be, hanem évek óta visszatérő, rendkívül stabil törzsközönséget is magáénak tudhat.
2010. július 15.
Archívum
gasztronómia
Még megvan...
Spanyol hangulatú helyre számítottam, de hamar kiderült, a névnek semmi köze sincs a hangulathoz, sem a spanyolhoz.
2010. július 15.
Archívum
12
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól