jehu

Vadászjelenetek Budaörsön

És – várhatóan – országszerte. A Fidesz undorító migráncsozása Ku-Klux-Klant idéző jelenetekhez, eseményekhez vezethet.

Február 24-én a budaörsi képviselő-testület elutasította a helyi Fidesz migráncsozós javaslatát: hiába, vannak még helyek, ahol nemzetellenes erők vannak hatalmon...

Maga az elutasítás is égbekiáltó hazafiatlanság – de más aligha várható azoktól, akiket bizonyára Soros fizet; attól a polgármestertől, aki elég pofátlan volt ahhoz, hogy egykori SZDSZ-es létére ismételten választást nyerjen... 1990 óta neveli nemzetellenességre Budaörs lakóit..!

Hanem az igazi botrány dr. Bakó Krisztina magyarellenes fölszólalása volt:

Bakó Krisztina szavainak igazságát lehet vitatni ilyen vagy olyan szempontból – kérdéses, hogy a honfoglaló magyarok Belső-Ázsiából érkeztek-e; elővezethető az az álláspont is, hogy Árpád népe csupán visszatért arra a földre, ahová ősei 30000 évvel korábban pottyantak le a fáról stb.

Tetszés szerint lehet hadoválni – ebben az országban a hadoválás szabadsága még megvan, legalábbis a (szélső)jobboldal számára. De aki valóban nem érti, hogy a képviselő teremtette párhuzamnak mi az érdemi üzenete, az seggfej. De ennyire hülyék még a jobbikos és a fideszes képviselők között is csak kevesen lehetnek.

Sajnos: nem hülyék, hanem gazemberek.

És mert gazemberek, rögtön hecckampányt is indítanak, régi szokásuk szerint magyarellenességről hazudoznak: mintha volna valami különös képességük és jogosultságuk arra, hogy ezt tegyék; hogy „magyarságteljesítményt" vizsgáljanak; mintha más magyarokkal szemben a házigazdát játszhatnák...

„Természetes", hogy a jobbikos kezdeményezéshez – Bakó Krisztina monnyon le! – csatlakozott a Fidesz frakciója is.

A lemondásra való felszólítás, a mocskos hecckampány és  netes visszahangja innen és innen meg innen és még innen is követhető.

Tudom: aljas, mocskos dolgokat mondanak, írnak akár a demokratikus ellenzék némely hívei is. De van valami, ami csak a Fideszről és a Jobbikról mondható el: annak a „politikának", amelyet hivatalosan folytatnak, a bázisukban nincs és nem is lehet más adekvát reakciója, mint amit a hivatkozott kommentek fejeznek ki.

Igazából azonban csak a Fidesz érdekes: hungarikum, az EU-ban páratlan jelenség (vagy mégsem: talán az új haver, Fico Szlovákiája..?), hogy tartósan hatalmon lehessen olyan aljas, elvetemült társaság, amelynek magatartása ilyen megnyilatkozások tömegét váltja ki, mégpedig egyértelműen szándékosan.

A mocskos fideszes migráncsozásnak, ennek  az elkeserítően aljas hecckampánynak minden korábbinál intenzívebb szakasza épp hogy elkezdődött. Aki szembeszáll vele, számolhat azzal, hogy lakcímét, telefonszámát „illetékes magyarságvédők" – különböző buzdítások kíséretében – közreadják.

A magyar „kormány" által hivatalosan folytatott ember- és EU-ellenes „politika" aktivizál(hat)ja azokat a hazai neonáci-újnyilas bandákat, amelyeknek szellemiségét például a Ku-Klux-Klanéhoz hasonlíthatjuk.  Mert a migráncsozás, a zsidózás, a cigányozás, a buzizás, a libsizés, bérencezés, sorosozás stb. egymást fölidéző tartalmak. S ha nincs „bevándorló", a központilag gerjesztett gyűlölet számára megfelelnek a régi célpontok is.

A Magyarországot 2010 óta uraló szervezet ilyen indulatok gerjesztéséből él. A Fidesz célja az emberek elaljasítása - ha nem így volna, nem művelnék azt szervezetten, üzemszerűen és egyre intenzívebben.

Nagyjából 20 éve immár - és a zemberek még mindig nem csömörülnek...

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.