jehu

Orbán Viktor nem Szájber gyerek!

A rendületlenül tisztességes Solymosi akadémikus szerint a „miniszterelnök” szavaiért diplomáciai úton bocsánatot kellene kérni…

De kinek?

„Magyarországnak"? Hiszen nem az ország mondta... Orbán Viktornak? Hát ő annyi mindent mondott, amiért bocsánatot kellett volna kérnie, hogy bocsánatkéréssel semmi sem intézhető már el...

Solymosi akadémikus a magyar „jobboldal" azon kevés tisztességes embereinek egyike, aki nem csupán csendben „határolódik el" ama tábor ostobaságaitól, aljasságaitól, amelyhez valamiért tartozni szeretne, hanem időnként meg-megszólal. Milyen végtelenül szomorú, milyen elviselhetetlen képet ad a magyar „jobboldalról", hogy médiabirodalmának a professzor nem kell – ezért aztán kénytelen írásait a Népszabadságban vagy a Népszavában megjelentetni.

E képtelenségben törvényszerűség van: mit is keresne tisztességes ember a Magyar Hírlapban, a Demokratában, az újonnan létrehozott kormánypárti netes ocsmányságokban..?

Solymosi Frigyes naiv (?) tisztessége igazán megejtő: oly sok negatív tapasztalat után még mindig képes Orbánt és kurzusát bíráló cikket így kezdeni:

„Kiváló politikusaink a nagyobb hatás kedvéért néha olyan állításokat engednek meg maguknak, amelyek nemcsak számukra, hanem az ország számára is ártalmasak."

Kiváló politikusaink... Csak egyet, mutatóba, bármelyik oldalról..! No de Orbán és társai?!

Néha olyan állításokat engednek meg maguknak... Hát igen: néha...

Nézzük inkább, miért is kellene bocsánatot kérni:

„Létrejött a világtörténelem legbizarrabb koalíciója az embercsempészek, a jogvédő civil aktivisták és az európai csúcspolitikusok között arra, hogy tervezetten ideszállítsanak sok millió migránst".

Ez olyan nagy dolog..? Hiszen hiányos – bár igaz: nem kell mindig mindent kimondani ahhoz, hogy az egyatábor ércse, amit ércsenie kell: háttérhatalmak, Soros és bandája, brüsszeliták és persze Gyurcsány! Meg a többiek...

Mind azon ügyködnek, hogy szervezetten sok millió idegent szállítsanak Európába! Ráadásul nem csupán a hanyatló nyugati országokba: bennünket is arra akarnak kényszeríteni, hogy megélhetési migráncsokat fogadjunk be... Mert nem tudják elviselni, hogy Magyarországon még ép az erkölcs; mert gyűlölik keresztény országunkat: azt akarják, hogy „a magyar embereket" is megismertessék a migráncsok olyan erkölcstelenségekkel, bűnökkel, amelyeknek Magyarországon legfeljebb hírüket hallották eddig: antiszemitizmussal, homofóbiával, nemi erőszakkal!

Bocsánatot kérni, azoktól, akik nem tisztelnek bennünket – például ellenőrizni akarják, mire költjük a pénzüket –, bérenceket uszítanak ránk?!

Még mit nem!

Szájber gyerek kérjen tőlük bocsánatot...

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.