jehu

Nekünk kizárás kell!

Mármint az EU-ból való kizárás! De ha az nehézkes, akkor legalább a pénzt vonják meg a maffia uralta Orbániától – a leendő IV. Magyar Köztársaságnak és magának az EU-nak az érdekében!

Mindig figyeltem a politikára, erről már nem tudok leszokni. De nézni-hallgatni nem tudom már azokat a „politikusokat", akik ma hatalmon vannak – s „parlamenti ellenzéküket" se nagyon.

Nem hallgattam tehát Orbánt, csak olvastam elképesztő zagyválkodásáról, aztán Schiffer válaszáról (szerintem szintén zagyválkodás). De mintegy véletlenül Tóbiástól hallottam vagy három mondatot - épp ő beszélt, amikor egy pillanatra mégiscsak bekapcsoltam a tévét...

A rosszullét környékez, ha ellenzékből „miniszterelnök úr"-nak szólítják azt a zembert... Láttam a kormánypárti képviselők mostanában különösen gyakran megjátszott nemzetféltő aggodalomtól borús, de leginkább hülyeségtől és aljasságtól önelégült képét: meddig hiheti bárki is, hogy az ország érdekében ül velük együtt, egy „Házban"..?

Nekünk Mohács kell – írta Ady. Mai viszonyaink között: nekünk az kell, hogy zárjanak ki bennünket az EU-ból! Nem holnapután, nem holnap, hanem most, azonnal... Már így is nagy a baj, így is késő.

Nagy igazság, hogy az EU nem oldhatja meg helyettünk Magyarország gondjait: nem állíthatja helyre, nem építheti újjá a polgári demokratikus jogrendet. Különösen akkor, ha a magyar társadalom igen jelentős része – többségnek azért nem mondanám – azt nem is akarja, sőt: nagyon elégedett azzal, amit kap. Ki földet, ki trafikot, ki „tendereket" nyer, sorozatosan, ki festményeket vihet haza... Vannak, akik ezt is, azt is, amazt is meg tudják szerezni. Sokakat, leginkább viszonylag jómódúakat CSOKdosni kezdett az önkény, közpénzen - miközben a szegényekkel, a nincstelenekkel nem foglalkozik, vagy éppen rugdossa őket: azok annyit is érnek...

A többiek pedig gyűlölhetik, akikre a Kedves Vezér rámutat: migráncsozhatnak, sorosozhatnak, bukott baloldalizhatnak, libsizhetnek stb. Egyelőre be is érik ennyivel.

De azt az EU megtehetné, meg is kellene tennie, hogy a legsúlyosabb szankciókkal büntesse Orbániát – mégpedig a leendő demokratikus IV. Magyar Köztársaság érdekében.

És legalább annyira magának az Európai Uniónak érdekében – lehetőleg még azelőtt, hogy a szövetségesekre lelt aljasság (V4) szétverné...

Nem oldhat meg helyettünk az EU mindent – tudjuk. De azt megteheti, meg is kell tennie, hogy nem finanszírozza tovább a maffiaállamot, Orbániát. Ne akarja 2018 után is maffiauralom alatt tartani Magyarországot. Ha az EU-s pénzek elapadnak, és Orbán hatalmon tud maradni, akkor ez az ország megérdemli sorsát.

De mit kezd majd az EU a magyar menekültek százezreivel, netán millióival..?

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.