jehu

A sorosozás – bizony! – zsidózás

Annak a „világképnek” ugyanis, amelyet a fideszes propaganda elénk varázsol, tudniillik hogy Soros György körül forog, illetve ő forgatja a magyarellenes világot, nincs semmilyen más racionálisan értelmezhető tartalma.


                                                            Tel-Aviv – milyen jellemző! – takarásban...

S – amint erről már sokan írtunk – nem most kezdték a fijjug az ipart. Amikor hirtelen rájöttek nemzetikeresztény voltukra, rögtön használni kezdték a MIÉP szókészletét: nemzetárulókról hadováltak. De éppen csak kódolt zsidózás volt a bankárkormány, a helytartótanács emlegetése is; az is, ahogy maga Orbán sokszor szembeállította „zsidó honfitársainkat" azokkal a „magyarokkal", akikre hivatkozva handabandázott; zsidózás volt az idegenszívűzés stb. is.

Nem feledkezhetünk el a botrányos fideszes-széljobbos médiabirodalom rendszeres, nem túl körmönfont – lényeges, hogy a hívek értsék és élvezzék – rasszista üzeneteiről, amelyeket természetes módon egészít ki a homofób hangulatkeltés, az idegenek elleni uszítás és minden más aljasság.

Zsidózó konnotációja van a migráncsozásnak meg a brüsszelezésnek is: elvégre valakik a háttérből szervezik a magyar- és Európa-ellenes betelepítéseket... A legjobb, ha Soros Györgyre és a homályos pénzügyi körökre gondolunk...

Egyáltalán: az egész világ ellenünk van: tudjuk, miért..! Mindenütt a tuggyuk kik uralkodnak; mai magyarellenességük azzal magyarázható, hogy nem akarják elveszíteni a Kárpát-medence fölötti uralmukat sem!

A Fidesz nagyjából 20 éve szégyentelenül zsidózik: nincsen ebben semmi újság. És nagyjából 20 éve már, hogy föl-fölháborodik, ha valakik kimondják az igazságot.

Íme a legújabb zsidózó duma.

Bár a szövegben a csúnya-csúnya szó elő sem fordul – Bogár László sem mondja ki –, de téved, aki azt hiszi, közönséges stupiditással állunk szemben. A szöveg lexikai értelme szerint persze stupid – de a beszélő szándékát mindig figyelembe kell venni.

Jó 20 éve gyűrik ezt az ipart: hagyjuk nyugodtan figyelmen kívül azt az elvi lehetőséget, hogy nem tudják, mit tesznek.

Csak az a kérdés, hogy az ismert történelmi előzmények után meddig lehet ezzel Magyarországon hatalmon maradni.

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.