jehu

A „háziúr” frusztrált…

Kövér László magatartásáról gyakran jut eszembe egy kiszólás, amelyet különösen előfelvételis „katonaként” hallottam és használtam magam is sokszor: pattog, mint kecskeszar a deszkán.

Mostanában vannak gondjai a Fidesznek, ráadásul a szervezetet, hírek szerint, belső ellentétek is rongálják. Érthető hát Kövér frusztráltsága – ám korábban sem viselkedett másként! Hogy a parlament elnöke bármit megengedhessen magának; úgy beszéljen választott képviselőkkel, ahogy rendes, normális ember senkivel sem beszél, legalábbis józan állapotában nem, az mégiscsak sok...

És mióta csinálja!

Persze, valamiért szinte mindig az ellenzék pártjaival/képviselőivel van baja - íme a két legutóbbi megnyilvánulása:

Gréczy Zsoltot kitiltotta...

Mi van?

De nem kedveli a függetlenedett médiát médiát sem

Számomra már az is nonszensz, hogy a háziúr beleszólhat abba, mit mondhat egy parlamenti párt képviselője, szóvivője a párt sajtótájékoztatóján... Tényleg beleszólhat..?

Elképzelni sem tudom, hogy az EU-ban volna még egy házelnök, aki annyi mindent megengedhet magának, mint Kövér. Bámulom azokat a lehordott képviselőket, akik hibbant hepciáskodásai után – kerül, amibe kerül alapon – nem küldik el melegebb éghajlatra. És ha még arra is gondolunk, milyen sokszor nyilatkozott meg az ellenzékről minősíthetetlen, túlzás nélkül mondható: hibbantul aljas módon „pártja" és a szélsőjobb közös médiabirodalmában, szeánszain..!

De bámulom azt is, hogy az ellenzék még mindig képes úgy viselkedni, mintha Kövér a Ház elnöke volna... Szerintem régen föl kellett volna szólítani a Fideszt, hogy állítson helyette olyan házelnököt, aki képes uralkodni magán, és nem dühöng, nem garázdálkodik úgy, mintha Döbrögön volna... Persze, az ellenzéknek nem is lett volna szabad megszavaznia Kövér házelnökségét. Hiszen volt elég tapasztalat!

Borzasztó a mai parlament – ennyi ostoba tökfilkó és gazember még nem jött  össze 1990. óta. De mind közül Kövér magatartása a legbotrányosabb.

Őt kellene kitiltani...

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.