Álomutazás? Ugyan, Vastag Csaba és Tolvai Renáta bukóban van

A Megasztár, az X-Faktor és a Valóvilág4 nyerteseit is a ma csődöt jelentett Aeroviva utaztatta volna egzotikus üdülőhelyekre. Nem fogja. Mi lesz a nyertesekkel?

A ma csődöt jelentett Aeroviva utazási iroda sz6ponzorálta mindkét nagy kereskedelmi csatorna tehetségkutatóját, s a Valóvilág4 valóságshow-t is. A felajánlott nyereményutakat azonban már sosem indítják el.

Tolvai Renáta Mauritiusra utazott volna az Aeroviva Holidays felajánlásával, s a csatorna tájékoztatása szerint el is fog, a cég csődje ellenére is. – A tulajdonos arról tájékoztatott bennünket, hogy elutaztatja a nyertest, s korrektül kívánja lezárni a csatorna és a cége együttműködését – tájékoztatta lapunkat Koltay Tamás, a csatorna szóvivője.

Mivel a cég már beszüntette utaztatói tevékenységét, a cégvezető csak úgy tudja teljesíteni ígéretét, ha egy másik utazási irodával együttműködik. Erről azonban még nincsenek konkrét információk. Gyermati Ferenc tulajdonost eddig nem sikerült elérnünk.

Hasonló a helyzet az RTL Klubnál is. Az X-Faktor győztese, Vastag Csaba is Aeroviva utat nyert, ám az úticélját maga választhatta volna ki. Kolosi Péter, a csatorna programigazagtója elmondta: nekik is küldött levelet az Aeroviva, amelyben tájékoztatta őket a kialakult helyzetről. – Megpróbáljuk korrektül lezárni a két cég közötti együttműködést, amely korábban mindkét fél megelégedsére szolgált. Ha az Aeroviva nem tudja elutaztatni az X-Faktor győztesét, a nyereményéről akkor is gondoskodik az RTL Klub – mondta lapunknak Kolosi Péter. Hozzátette: a Valóvilág4 esetében ez a kérdés még nem aktuális, de valószínűleg a valóságshow győztesének jutalmát már más szponzorral kell megoldaniuk.

Kérdéseünkre egyik csatorna sem kívánta elárulni, hogy a nyereményutakon felül, a szponzori díjat kifizette-e nekik az Aeroviva.

Tolvai Renáta - a Megasztár győztese mégsem utazik
Tolvai Renáta, megasztár
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.