Szuperjumbóval a foci-vébére - galéria

Airbus A-380-as szuperjumbóval jár az Air France Párizs és Johannesburg között, gondolva a futball világbajnokság generálta extra forgalomra. Ezzel a francia cég az első légitársaság, amely Afrikába repül a világ legnagyobb utasszállítójával.

Galériánk megtekintéséhez kattintson a képre!

Az Air France a világ első légitársasága, amely Airbus A380 repülőgépet üzemeltet Afrikába. Ma indul az első járat a párizsi Charles De Gaulle repülőtérről, amelyet a világ legnagyobb repülőgépével üzemeltet az Air france. Az AF990 járat 23:20 órakor indul a Párizs CDG 2E terminálról, és holnap 10:55 órakor érkezik meg, összesen 10 óra 35 perc repülési idő után.

Három osztályon 538 utast tudnak szállítani így egyetlen repülővel, radikálisan csökkentve ezáltal az egy utasra jutó széndixid-kibocsátást ezen az útvonalon. A La Première (első osztály) a fő fedélzeten található, és összesen 9 helyet kínál, ám a legtehetősebb utazóközönség kényelmét privát öltözőfülke és saját bár szolgálja.

Az Affaires (business osztály), a felső fedélzeten található, 80 helyet kínál, valamint a Première osztályhoz hasonlóan, erről az osztályról is látogatható a fedélzeten található kulturális galéria. A turistaosztályon 449 utas foglalhat helyet, két fedélzeten három szerényebb bárt használhatnak az utasok.

 

Teljes kényelem a drágább helyeken
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.