Sorsolt a kormányszóvivő és a kormánybiztos

Ismét sorsoltak a Számlával milliókért! program részeként. Ezúttal a februári számlabeküldők között húzták ki a "lehetséges győzteseket", akikkel már holnap megpróbálják fölvenni a kapcsolatot.

5369965895 Ez lett az az alapszám, amit hétfő délelőtt a kormányszóvivői tájékoztatón a Számlával milliókért! "játék" keretében Kerényi Ferenc és felesége, mint korábbi, januári nyertesek, valamint Kondorosi Ferenc, az Új rend kormányzati program összehangolásáért felelős kormánybiztos, valamint Budai Bernadett kormányszóvivő kihúzott. A szóvivő tájékoztatása szerint e nélkül a szám nélkül a sorosolási program nem tudja elvégezni, annak a tíz nyertesnek a kihúzását, akik beküldött számlájukért cserébe megnyerhetik az egymillió forintot.

Bár a januári 36399 pályázóval szemben ezúttal kevesebb, csupán 34137 beérkezett számla akadt, ez az eredmény is örömteli - mondta Budai Bernadett. A február ugyanis az év legrövidebb hónapja, s a beérkezett számlák száma lényegében megegyezik a korábbival. A statisztikák szerint 3347 számla adatai érkeztek be SMS-en, a többit interneten küldték.

Bár tíz győztesről van szó, a sorosolási program nem csupán tíz nyertest sorsol. A rendszer ennél több járékossal "kalkulál" - hogy pontosan mennyivel az nem derült ki. Ennek az az oka, ha valaki nem tudja teljesíteni a feltételeket, azaz valami miatt nem kaphatja meg a nyereményt, akkor a kisorsolt következővel veszik fel a kapcsolatot. Erre pedig nem is kell sokat várni. A kormányszóvivő szerint a most kisorsoltakat már holnap megpróbálják felhívni, és egyeztetik a beküldött számlák eredetiségét és az adatokat. Ha ebben valami hiba lenne, vagy a győztest hét napig nem tudják elérni, akkor jönnek szóba a "tartalékok".

A Számlával milliókért! játékot a fekete gazdaság elleni program részként hívták életre az év elejétől. A rendszer szerint a számláikat beküldők között tízszer egymillió forintot sorsolnak ki. A nyeremény nettó összeg, azaz ebből már nem vonnak le.               

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.