Sorozatokat ad mobilon a Telenor

Megújította MyTv mobiltévé szolgáltatását a Telenor: ezentúl nagyképernyőn is használható a mobiltévé, csaknem megduplázták a csatornaszámot, valamint elérhetők a legnépszerűbb sorozatok teljes szériái.

Egy év alatt százezer ügyfélre nőtt a MyTV-t, a Telenor mobilnetre alapuló online tévészolgáltatását használók száma - mondta Takács Zoltán, a cég digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. Ebbe beleértendő az ingyenes kipróbálási időszak is.
A felhasználók igénylik, hogy átlátható módon követhessék a szolgáltatás által generált adatforgalmat, hiszen tudni szeretnék, hogy miért mennyit fizetnek.

Nagyon örültünk, amikor másodikként egy versenytársunk is megjelent egy hasonló szolgáltatással, mert szeretjük a versenyt - mondta Takács Zoltán, amikor a Telenor Magyarország Zrt. bemutatta a szolgáltatás megújult változatát. Ennek keretében 14-ről 25-re növelték az élőben követhető tévécsatornák számát. A kínálatban most már megtalálhatók Magyarország legkedveltebb kábelcsatornái, például a TV2-höz és az RTL Klubhoz tartozó adók.

A sorozatok kínálatában megtalálható a House of Cards, a Breaking Bad, vagy épp a Blacklist. Teljes évadokat tesznek fel a kínálatba, annak érdekében, hogy az előfizetők egyszerre minél több epizódot nézhessenek meg. Egy MyTv előfizető átlagosan néhány ezer forintot költ mobil tévézésre - mondta el Takács Zoltán.

A Telenor ezentúl tematikus adatjegyeket is árul a MyTV előfizetőknek, amelyek nem mega- vagy gigabájtban, hanem órában határoznak meg. A legkisebb jegy három óra tévézést tesz lehetővé 290 forintért, ez tipikusan egy meccs, vagy egy film, esetleg egy népszerűbb tévéműsor megnézésére elég. Tipikus felhasználási szituáció, amikor valaki nem ér haza arra a műsorra, amit meg szeretne nézni. Tíz órás és ötven órás jegyeket is lehet rendelni, s ezek nem megújuló konstrukciók, azaz nem rendelődik újra automatikusan - mondta Kemenesi Gábor, a Telenor szórakoztató szolgáltatásokért felelős igazgatója.

A szolgáltatás számítógépen, tableten és mobiltelefonon is elérhető, ezek közül magasan az okostelefonok vezetnek. A megújult szolgáltatás azonban immár egy normál tévéképernyőre is kivetíthető, egy hdmi-portra csatlakoztatható chromecast készülék segítségével. Ehhez a szolgáltatáshoz nem szükséges okostévé, csak egy olyan készülék, amelyen van hdmi bemenet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.