Programkalauz a Vodafone mobilokon

MobilEST néven okostelefonos programkalauzt indít 2012 januárjában az Est Media leányvállalata, a Pesti Est Kft. A fejlesztés a cég és a Vodafone Magyarország Zrt. közötti stratégiai együttműködés első lépése - közölte a társaság.

Az alkalmazást az Est Media és a Vodafone Magyarország közösen, hosszú távú stratégiai együttműködésben vezeti be a piacra: a mobilEST mindenkinek ingyenes lesz, de a Vodafone-előfizetők többletszolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat kapnak. A mobilEST először androidos és iPhone-os verzióban jelenik meg, de hamarosan más operációs rendszereken és táblagépekhez igazított felülettel is elérhető lesz - olvasható a közleményben.

Az Est Media a mobilEST-tel a nyomtatott programkalauzok és azok online változata mellett egy újabb csatornán juttathatja el tartalmait a közönséghez, illetve újabb felületeket tud így kínálni a hirdetők számára.

"Bulgáriában, és Romániában már bevezettük a célcsoport meghatározó médiamárkáinak okostelefonos verzióit. Ezeket a tanulságokat is felhasználva indíthatjuk el ezt a nagyon fontos új terméket legfontosabb piacunkon, Magyarországon. A régiós tapasztalatok és az előzetes szakmai vélemények alapján biztos vagyok benne, hogy a mobilEST itthon is elsöprő sikert arat" - mondta Pankotai Csaba, az Est Media vezérigazgatója.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.