Ötven bankrabló egy CIB-fiókban

Kihívta a rendőrséget a CIB Bank a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének tagjaira, miután demonstrációjukat bankrablási kísérletként értékelte. A pénzintézet szerint a szövetség tagjai félelmet keltő módon viselkedtek a bank dolgozóival és ügyfeleivel szemben.

A mai napon a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének (VÉSZ) mintegy ötven szimpatizánsa jelent meg a CIB Bank Medve utcai székházának bankfiókjában. Az akció célja deklaráltan az ügyfélforgalom ellehetetlenítése volt, hiszen valós ügyféligényekkel, fióki ügyintézést igénylő kérdésekkel nem fordultak munkatársainkhoz.

A demonstráció résztvevői félelmet keltő módon viselkedtek a bank dolgozóival és ügyfeleivel szemben, így az akciót bankrablási kísérletnek értékelve a bank biztonsági szolgálata a fiók bezárása és a rendőrség értesítése mellett döntött 0 derül ki a pénzintézet közleményéből.

A CIB Bank alapvető célja a folyamatos üzletmenet biztosítása valamint betéteseinek és befektetőinek védelme. Így amennyiben a jövőben hasonló jellegű, előre be nem jelentett demonstrációval és fenyegető fellépéssel szembesülünk, azt a továbbiakban is bankrablási kísérletnek tekintjük, és ehhez kapcsolódóan minden szükséges jogi lépést meg fogunk tenni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.