Orbán "férfias" beszélgetése Putyinnal a szünetben

Orbán Viktor - megerősítve a Napi Gazdaság értesülését - úgy fogalmazott: a futball-világbajnokság döntőjének szünetében Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és Szergej Lavrov külügyminiszterrel "minden témáról" beszélgettek, "ami három férfi között felmerülhetett".
A Napi Gazdaság értesülései szerint Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő nemcsak hogy közel ültek egymáshoz a labdarúgó világbajnokság Rio de Janeirói döntőjén, de a mérkőzés szünetében a FIFA VIP-termében Szergej Lavrov orosz külügyminiszter társaságában beszélgettek is egymással.

A lap információi szerint Orbán és Putyin az ilyenkor szokásosnál "sokkal hosszabban tartották szóval egymást". Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár a lap értesüléseit megerősítette. Orbán Viktor miniszterelnök az MTI megkeresésére csütörtökön a hír kapcsán úgy fogalmazott: "a meccs szünetében minden témáról beszélgettünk, ami három férfi között felmerülhetett".

A Napi Gazdaság csütörtöki száma emlékezet: Orbán Viktor és Putyin elnök legutóbb január közepén Moszkvában tárgyalt hivatalosan, az akkori csúcs legfontosabb bejelentése a paksi atomerőmű két újabb blokkjának az orosz Roszatom általi megépítése volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.