Miskolcon bővít a Vodafone

A Vodafone az elkövetkező másfél évben 240 fővel összesen 540 fősre bővíti a miskolci regionális ügyfélszolgálati központban foglalkoztatottak számát" - mondta Diego Massidda vezérigazgató kedden az új irodaszárny átadása alkalmából rendezett ünnepségen kedden.

Mint mondta, folyamatban lévő 450 millió forintos beruházással a Vodafone miskolci befektetése meghaladja majd az egy milliárd forintot és a Vodafone által a miskolci Macropolis épület-komplexumban igénybe vett terület 2700 négyzetméterről 4200 négyzetméterre bővül.

A most folyamatban lévő miskolci beruházás eredményeképpen a miskolci ügyfélszolgálati központ fogja kiszolgálni a Vodafone több mint 2,6 millió magyarországi ügyfelét, mondta Diego Massidda. Az öt évvel ezelőtt megnyitott regionális ügyfélszolgálati központ munkáját eddig az ügyfelek 90 százaléka kiválóra értékelte. A központ munkatársai az elmúlt évek során a több százezer írásbeli válasz mellett több mint 9 millió hívást fogadtak és 46 millió percnyi beszélgetést folytattak az ügyfelekkel. A munkatársak összesen 4,2 millió órát dolgoztak az elmúlt öt év alatt, miközben a Vodafone ügyfelei mellett kiszolgálták Magyarország egyetlen igazi virtuális szolgáltatójának, a Tesco Mobile-nak az ügyfeleit is.

A Vodafone 15 év alatt közel 300 milliárd forint adót fizetett be különböző jogcímeken az államkasszába és több mint 212 milliárd forintos beruházást hajtott végre Magyarországon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.