Mégis tőzsdére megy a Waberer’s

A Waberer's International Nyrt. igazgatósága a társaság részvényeinek nyilvános forgalomba hozatali eljárásának folytatására figyelemmel visszavonta a társaság zrt.-vé visszaalakítására vonatkozó javaslatát – áll a cég január 15-i közgyűléséről kiadott közzétételben.
Erre hivatkozva a Wáberer György elnök-vezérigazgató tulajdonaként ismert fuvarozócég közgyűlése arról határozott, hogy e kérdésekben nem kíván érdemi döntést hozni.
Wáberer György
Wáberer György
Vémi Zoltán / Népszabadság

A szállítmányozó tőzsdei bevezetéssel kapcsolatos szándékai erőteljes hullámzást mutatnak. Tavaly októberben már meghirdették a tőzsdére kerülés napját, pedig akkor még zártkörű részvénytársaság volt, az átalakulásig nem is lehetett volna a papírokkal kereskedni.

Miután átalakult, novemberben úgy döntöttek: az akkori piaci körülményekre tekintettel elhalasztják a részvények nyilvános forgalomba hozatalát. Ezután közgyűlési napirendre került a zrt.-vé visszaalakulás is. Ez viszont a jelek szerint mégsem történik meg, illetve a tényleges tőzsdei megjelenés mégis szerepelhet a közeljövő tervei között.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.