Lázár János egykori hivatalvezetője az adóigazgatóság élén

Lázár János egykori irodavezetője lett a Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója - közölte a Délmagyar.

Január elsejével azt a Makó Andrást nevezték ki a Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatójává, aki Lázár János hódmezővásárhelyi polgármestersége idején a jelenleg a Miniszterelnökséget vezető miniszter irodavezetője, majd a város aljegyzőjeként tevékenykedett - hívja fel a figyelmet a Délmagyar. Makó András a múlt év végéig a járási hivatalt vezette. Kinevezéséről a szerkesztőség megkeresésére tájékoztatta a lapot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal sajtóosztálya.

Makó András 1989-ben a városi tanács pénzügyi terv- és munkaügyi osztályán kezdte a közigazgatási munkát. Dolgozott a közterület-felügyelőknél, a gyámhivatalnál, majd a lakosságszolgálati irodát is irányította, megjárta a ranglétrát – írtuk róla 2012-ben.

A hivatalvezető egyelőre nem vehette át kinevezését, mert még folyik a Csongrád Megyei Kormányhivatalnál indított kikérési eljárás. A lap személyesen Makó Andrástól is meg szerette volna tudakolni, milyen változásokat tervez az adóhivatal megyei munkájában, de egyelőre nem kaptak választ.

A lap a kinevezés előzményeként emlékeztet arra is, hogy a Simicska Lajos kegyvesztetté lett egykori Fidesz-közeli oligarcha köreihez sorolt Vida Ildikó korábbi NAV-elnök távozta után átszervezték a teljes hivatali rendet.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.