Innovációs ötletbörze

Idén minden eddiginél több kategóriában lehet pályázni az Invitel által 2009-ben életre hívott Inno-Max Díjra. Újdonság, hogy az innovációs seregszemlén a meglévő ügyfeleken kívül bármely hazai vállalat is megmérettetheti magát.

Az InnoMax Business Díjra projektötletekkel lehet nevezni, az InnoSchool kategóriában az általános és a középiskolák kreatív elképzelései kapnak teret, a nonprofit és a civil szervetek pedig immár második éve külön kategóriában indulhatnak el.

Az InnoMax Díjra külön kategóriában a civil szféra is pályázhat
Az InnoMax Díjra külön kategóriában a civil szféra is pályázhat

A telekommunikációs vállalkozás valamennyi kategóriában több millió forint értékű infokommunikációs szolgáltatással támogatja az innovatív törekvéseket és kezdeményezéseket. A díjak sorsáról rangos szakmai zsűri dönt, a beküldési határidő 2015. március 31.

Az InnoMax Business Díjra az 5–19 fős, a 20–69 fős és a 70 fő feletti hazai gazdasági társaságok adhatják be projektötleteiket. Ezekkel Invitel-szolgáltatásokat nyerhetnek, méretüktől függően félmillió, egymillió, illetve kétmillió forint értékben.

A régi ügyfelekre gondolva jött létre az InnoMax Hűség Díj, amelyre a vállalatok és intézmények megvalósult projektekkel pályázhatnak. A InnoSchool kategóriában A jövő iskolája! mottóval olyan kreatív pályaművekkel lehet indulni, amelyek azt járják körbe, milyen szerepet tölthet be az infokommunikáció az oktatásban, a tudás megszerzésében. A nyertes oktatási intézmények térítésmentes wifilefedést vagy ezzel egyenértékű infokommunikációs szolgáltatást nyerhetnek.

Az InnoApps Díjra a harminc év alattiak pályázatait várják, csak megvalósított, működő alkalmazásokkal, szoftverekkel és webes fejlesztésekkel lehet pályázni. Bővebben: invitel.hu/sajtószoba (G. Z.)

Díjazott kezdeményezés

Az Invitel InnoMax pályázata 2014-ben elnyerte a Magyar Adományozói Fórum (MAF) Az év társadalmi befektetési programja kategória második és a Leginnovatívabb támogatói program kategória harmadik díját.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.