Felső és középkategóriás autókat vesz a NAV

Felső és középkategóriás járműveket kíván vásárolni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, legalább is erre írtak ki közbeszerzést.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) központi hivatala összesen 235 személygépjármű szállítására írt ki nyílt közbeszerzési eljárást, nyolc részteljesítésre bontva - írja a Napi.hu. A NAV tájékoztatása szerint jelenleg több mint 1400 gépjárművet használnak, ezek között felső és középkategóriás járművek is vannak, amelyek egy részét most lecserélik, alapvetően a bűnügyi, bevetési, revizori, illetve végrehajtási szakterületeken. A most kiírt beszerzéssel kizárólag a 10 évnél idősebb, illetve több mint 200 ezer kilométer futott autókat váltják, amely a teljes gépjárműpark 16 százaléka.

A közbeszerzési felhívásból kiderül, az országosan kiemelt termékekre vonatkozó állami normatíva szerint a felső-közép 7. és 8. kategóriába (a besorolás szerint a legmagasabb a felső 9. kategória), valamint a közép 6. kategóriába sorolt járműveket vásárolnak - a legtöbbet kombi és limuzin típusú személyautókból, továbbá legfeljebb 35 darab terepjárót, 10 bevetési személygépjárművet és egy vezetői autót (ez a felső-közép 8. kategóriába sorolt jármű drága, csúcskategóriás autó is lehet).

A pályázóknak teljes körű garanciát kell vállalniuk legalább 36 hónapra vagy 150 ezer futott kilométerig a leszállított autókra. Az ajánlati árnak tartalmaznia kell az autók forgalomba helyezésével kapcsolatos valamennyi költséget. Az ajánlattételi határidő augusztus 21-én jár le.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.