Fellegi cége szakít még 790 milliót

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma márciusban nettó 790 millió forintos keretösszegű megbízást adott Fellegi Tamás cégének. A korábbi fejlesztési miniszter vállalkozása, az EuroAtlantic Solutions Kft. a 2015-ös milánói világkiállításon való magyar megjelenés előkészítésével és lebonyolításával foglalkozik az adófizetők pénzéből.

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent eredményhirdetés szerint rendezvényszervezés, utazás- és szállásszervezés, catering, marketing és PR-kommunikáció, valamint a kreatív feladatok és a médiamenedzsment is az EuroAtlantic feladatai közé tartozik majd.

Fellegi Tamás népszerűsíti az országot
Fellegi Tamás népszerűsíti az országot
Burger Zsolt / MTI - Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium

Fellegi volt cégének újabb sikerét a Napi.hu szúrta ki. Az első, eredménytelenül zárult tender után a második, hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzésen választották ki a Fellegi-céget, a másik pályázó a Bo Event Kft. volt.

A nyertes a szerződés értékének 74 százalékában vonhat majd be alvállalkozókat a munka során. A cég kiválasztása nem meglepetés, a Miniszterelnökség már 2013 októberében őket választotta ki a világkiállításhoz kapcsolódóan Magyarország honlapjának és arculatának megtervezésére és más kommunikációs feladatokra. A világkiállítással kapcsolatos olasz online sajtófigyelés is a feladatuk lesz, igaz, ezért amunkacsomagért csak 23,9 millió forint jár. A Céginfo.hu adatai szerint az Euro-Atlantic Solutions Kft. tulajdonosa a bécsi székhelyű EuroAtlantic Solutions Beteiligungs GmbH, ennek főrészvényese jelenleg Fellegi.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.