Elkelt a hasznaltauto.hu is

Az Expressz után a Használtautó.hu egészét is felvásárolta a Jófogás.hu-t üzemeltető, norvég hátterű Schibsted Classified Media a TME Csoporttól.
A Schibsted Classified Media csoport megvásárolta a legnagyobb autós apróhirdetési portált üzemeltető Használtautó Kft.-t - idézi a portfolio.hu a Jófogást is üzemeltető társaság közleményéből. Emlékeztetnek, hogy a használtautó-hirdetéseket közlő portál felét már 2012-ben megvásárolták.

Az új ügyvezető igazgató Novák Péter lesz.

A Schibsted Classified Media csoport közleménye szerint a társaságnak fontos a magyar piac. Ezt is bizonyítja, hogy a napokban jelentették be az expressz.hu felvásárlását, miután a portál korábbi tulajdonosa, a TME Csoport kivonult Magyarországról.

A Jófogás és a hasznaltauto.hu külön-külön is az apróhirdetési piac megkerülhetetlen szereplője. Együtt pedig minden eddiginél hatékonyabb portfoliót alkotnak - kommentálta az eseményeket Budai László, a Schibsted Classified Media Hungary ügyvezető igazgatója.

A Schibsted norvég hátterű médiavállalkozás. A cégadatok szerint a Schibsted Classified Media Hungary Kft. tulajdonosa egy hasonló nevű holland társaság.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.