Csúcsbuszok és veteránok a Zsámbék-ringen

A legújabb fejlesztésű hazai és külföldi gyártású autóbuszcsodákkal és a legégetőbb szakmai kérdésekkel lehet megismerkedni az egynapos Busexpón.

Nem a hely nagy, hanem a busz kevés, méltatlankodott az egyik sofőr, amikor sokadszorra igazgatta a 13,5 méteres kiállítási tárgyat, hogy szépen igazodjon többihez. Mert hely az volt a Zsámbék-ringen, ahol 2700 négyzetméternyi területen 33 gyártó és beszállító cég jelent meg.

Ikarus 620-as panorámabusz és a legújabb magyar Kravtex gyártmány, a Credo  Inovell a Zsámbékringen - Boros Jenő / Fotó

Az egynapos Busexpón közel 25 új és veterán járművel ismerkedhet meg a nagyközönség a Driving Camp területén, ahová a belépés díjtalan. A meghívottak és érdeklődők 13 szakmai előadáson ismerkedhetnek meg az ágazat bajaival és lehetőségeivel, a buszok szerelmesei pedig a régi farmotorosok és utódjait, a 180-as csuklóst, a 620-as panorámát és az Ikarus legnagyobb sikerének képviselőjét egy bordó 200-as típust csodálhatnak.

Az egynapos rendezvényt Magyarország legnagyobb autóbuszos eseményeként hirdették meg Busexpo rendezői. A NIT Hunngary, azaz a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozók Ipartestülete a zsámbéki Drivingcamp Hungary területén ingyenes kiállítással egybekötött szakmai konferenciával várja a látogatókat.

A legújabb fejlesztésű hazai és külföldi gyártású autóbuszcsodákkal és a legégetőbb szakmai kérdésekkel lehet megismerkedni. Célunk, hogy a kiállítással egybekötött konferenciánkon adjunk teljes képet a szektorról, a gyártói és beszállítói oldalról egyaránt. Iitt mutatkozik be először a közönségnek a legújabb magyar gyártmányú busz, a Credo Inovell 12,.nyilatkozta Dittel Gábor, a NiT Hungary ügyvezető főtitkára, az esemény főszervezője.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.