Csöbör Katalin: nem vagyok tagja gazdasági társaságnak

Csöbör Katalin állítja, hogy nem tagja semmilyen gazdasági társaságnak, férje pedig jóval a trafikpályázatok eredményének kihirdetése után lett kültag egy gazdasági társaságban. A Fidesz-KDNP miskolci országgyűlési képviselője azután tájékoztatta erről kedden az MTI-t, hogy az ellenzéki összefogás miskolci képviselő-jelöltje közölte, Csöbör Katalin "befolyással való visszaélés miatt méltatlan lett arra, hogy a miskolciakat képviselje".
Nagy-Korsa Judit az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: sajtóinformációk szerint Csöbör Katalin, a Fidesz miskolci egyéni országgyűlési képviselőjelöltje férjének cége hat nemzeti dohányboltot üzemeltethet a térségben.

"A képviselő asszony cinikus válasza szerint ő nem segíthetett házastársának ezen koncessziók elnyerésében, a valóság azonban az, hogy az érintett trafikpályázatok előre lezsírozottnak, személyre szabottnak tűnnek" - fogalmazott Nagy-Korsa Judit, aki emiatt ellenfele visszalépését követelte.

Erre reagálva Csöbör Katalin a "személyét ért támadással" kapcsolatban a következőt írta az MTI-nek "tudomásom szerint férjem tavaly ősszel, jóval a trafikpályázatok győzteseinek kihirdetése után egy gazdasági társaság kültagja lett. A társaság részletes tevékenységével kapcsolatban semmi információm nincs. Sem a társaság, sem a férjem gazdasági tevékenységével nem foglalkoztam eddig, és ez után sem szeretnék."

Hozzátette, az újsághírekkel ellentétben szeretné megerősíteni, hogy semmilyen gazdasági társaságnak sem tagja.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.