Brikettnyertesek

Száztonnányi, lejárt Erzsébet-utalványból készült brikettre írt ki pályázatot az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt., immár harmadik alkalommal. Az ősszel megjelent tenderre 30 intézmény pályázott (az elsőre 38, a másodikra 40), mindegyik olyan, amely még nem nyert támogatást. A hátrányos és halmozottan hátrányos gyerekeket nagy számban oktató nyertes tanintézmények Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Somogy és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vannak.

A fűtőanyagot hét iskola között osztják szét, ezek a következők: a Túristvándi Molnár Mátyás Általános Iskola,  a Barcsi Általános, Szakképző Iskola, Gimnázium, Kollégium, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Egységes Pedagógiai Szolgálat, a Homrogdi Görögkatolikus Általános Iskola és Óvoda Szent Gergely Görögkatolikus Általános Iskola és Óvoda Tagintézménye, a dencsházai Hobol Általános Iskola,  a felsővadászi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, az almamelléki Somogyhárságyi Általános Iskola és Kollégium Somogyhárságyi Tagiskolája és a békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

Az utalványforgalmazó társaság idén jóval a tanévkezdet előtt hirdetett eredményt. A nyerteseknek a szállítást és a rakodást is ingyen biztosítják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.