Besokallt az államtitkár, lemondana Ángyán

A tárcán belüli ellentétek miatt lemondana a Vidékfejlesztési minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára. Ángyán József kollégáit sorra építették le az utóbbi időben.

Kilátásba helyezte lemondását Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára. Információink szerint a közszolgálati leépítések részeként az államtitkár személyéhez köthető munkatársakat bocsátottak el szerdán a tárcánál. Úgy tudjuk, ezután helyezte kilátásba távozását Ángyán.

Agrárberkekben tudni vélik, hogy a szélsőségesen kisbirtok párti államtitkár egyre kellemetlenebb a vidék békéjét szorgalmazó, a társas vállalkozásokkal békülékenyebb hangot megütő tárca vezetésének. Ezért az elmúlt időszakban sorra váltották le, illetve távolították el a tárcától Ángyán embereit. Ezt elégelte meg szerdán az államtitkár.

Emlékeztettek arra is, hogy a most bemutatott Darányi-terv ugyan tartalmazza Ángyán József elképzeléseit, de már nem az eredeti, radikális változatot. 

Információink a lemondásról rövidesen tárgyal Orbán Viktor miniszterelnök, Fazekas Sándor szakminiszter és Ángyán József.

Ángyán József
angyan_jozsef
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.