Megkavarják a számlát: átalakítja mobilcsomagjait a Telekom

Minden telekomos mobiltarifában van már internet, s kedvezményt ér, ha az ügyfél nem kér papírszámlát. Megújult a T-Mobile tarifarendszere.

Átláthatóbb tarifák, még több mobilnetezés az ország legnagyobb 4G hálózatán – ezt ígéri a Magyar Telekom, amely megújította mobiltarifáit. (Természetesen az eddig használt díjcsomagok is érvényben maradnak, tehát a meglévő ügyfeleknek nem kötelező váltani az újakra. A korábbi díjcsomagokra viszont új előfizetést kötni már nem lehet.) Az új díjcsomagok mindegyike tartalmaz adatmennyiséget is, amely igény szerint akár 5GB-tal is bővíthető, és több eszköz között is megosztható.

A cég az egyszerű online számlaügyintézés felé tolná az ügyfeleket, nyilván, mert a papíralapú számlákkal egyre több költsége van a cégeknek. Így, ha az előfizető vállalja, hogy elektronikus számlára vált, online és határidőre fizeti a számláit, valamint regisztrál az e-Pack kedvezményre, az havonta 300 Ft kedvezményt kap a díjcsomagja havidíjából.

A kevesebbet telefonáló előfizetők számára a cég az új Move díjcsomagcsaládot ajánlja, a nagyobb igényű felhasználók számára pedig a már jól ismert, korlátlan beszélgetést biztosító Next csomagok jelentenek vonzó lehetőséget - mindez azt is jelenti, hogy a Next díjcsomagok maradnak a kínálatban. Eddig a szolgáltató azt közölte, hogy azok csak a márciusig tartó pormóciós időszakig elérhetők.

Minden csomag hozzáférést biztosít a szolgáltató mobilnethálózatához. Azok a havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelek, akik még nagyobb adatmennyiségre vágynak, mint amennyit a csomagjuk tartalmaz, az új NetPlusz adatdíjcsomagok közül választhatnak. Az intenzív netezők már akár 5GB-tal is bővíthetik a keretüket.

Mivel egyre többen használnak több mobileszközt is, sőt néha párhuzamosan, a Duonet opciót mostantól az előfizetők már bármelyik új díjcsomag mellé igényelhetik - ez azt jelenti, hogy az előfizetésben foglalt adatforgalmi keretet több sim kártyával lehet lehasználni. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.