A TAG Heuer is az Andrássy útra költözik

London után a második európai, önálló szalonját nyitja meg december elején Budapesten a TAG Heuer.

Az LVMH Group újabb márkája költözik az Andrássy útra. Ezúttal a luxusóráiról ismert TAG Heuer nyit önálló márkakereskedést december elején. A szalont nem közvetlenül a svájci vállalat, hanem annak magyarországi partnere a Chrono Kft. hozza létre – tájékoztatta lapunkat Szerb Gábor, a készülő üzlet egyik vezetője.

A közel 150 éves svájci vállalat csupán a közelmúltban kezdett bele önálló szalonokból álló hálózatának a felépítésébe, amelynek első elemeit Ázsiában hozta létre. Európában a budapesti üzlet előtt mindössze Londonban nyitottak hasonlót. Az elsők között nyíló önálló magyar butik létrehozását Szerb Gábor azzal magyarázta, a vállalat felmérései szerint a TAG Heuer a luxusórák között messze piacvezető Magyarországon, ami csak egy-két európai országról mondható el, ráadásul a márkának a svájci cégnél ismert rajongói klubja is van itthon.

Szerb Gábor hangsúlyozta, hogy Chrono Kft. már eddig is forgalmazott TAG Heuer órákat az országban, s az új szalonban a máshol is ismert ajánlott árakat alkalmazzák majd, azaz az Andrássy úton az órák nem lesznek olcsóbbak. Nem is az a cél, hogy az árakkal versenyezzenek, sokkal inkább a nyújtott szolgáltatásokkal, többek között azzal, hogy az újdonságokat itt azonnal el lehet majd érni, mivel a svájci társaság új értékesítési rendszerében ezek a szalonok prioritást élveznek. Az órák mellett szemüvegeket és divat kiegészítőket is lehet majd kapni. Szerb Gábor kifejtette, hogy alapvetően magyar ügyfelekre számítanak, olyannyira, ha külföldiek betévednek az csak hab lesz a tortán – fogalmazott.

Eljött a TAG Heuer ideje
Eljött a TAG Heuer ideje
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.