„Nagyon gáz” a helyzet a Hungária brókernél

A jegybank által részben felfüggesztett Hungária Értékpapír Zrt. dolgozói csak ülnek a cégnél, és fogalmuk nincs, mitévők legyenek. De azt azért érzik, hogy a helyzet nagyon gáz.

Teljes a bizonytalanság a Hungária Értékpapír Zrt.-nél a Magyar Nemzeti Bank (MNB) határozata után, amellyel részlegesen felfüggesztette a brókercég tevékenységét - tudtuk meg a társaság egy magát megnevezni nem kívánó munkatársától. Az alkalmazottak között sem ismert, pontosan mi történt - mondta. Tegnap nagy volt a riadalom, a biztos este átvette az irányítást, ám ennél többet nem nagyon tudnak. Egy rövid tájékoztatást kaptak, ami csupán arról szólt, amit ma reggel a MNB közzétett.

Nem tudják azt sem, konkrétan mi hibádzik. Egyes működési elemek problémásak, vagy súlyosabb a helyzet, és az ügyfelek számlájával akadt gond. Teljes a homály, "nagyon gáz" a helyzet - fogalmazott. Ám sokkal többet ők se tudnak annál, amit a jegybank ismertetett. Azt viszont nem mondták az alkalmazottaknak, hogy ma ne kéne bemenniük dolgozni - közölte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.