Elindult az állami netes sportfogadás

Elindult tegnap az állami Szerencsejáték Zrt. új internetes sportfogadási oldala, a Tippmixpro. Jelenleg tíz sportág (labdarúgás, tenisz, jégkorong, kosárlabda, kézilabda, vízilabda, baseball, amerikai futball, Forma–1 és kerékpár) több eseményére lehet fogadni. A legnagyobb merítést a labdarúgás kínálja: a klubcsapatok négy nagy nemzetközi tornája mellett tizenegy ország bajnoki és kupameccseire is lehet fogadni.

A legkisebb tét száz forint, e fölött egyforintonként lehet emelni az összeget. A nyeremények után már nem kell személyi jövedelemadót fizetni, és sem a be-, sem a kifizetések után nem vonnak le banki jutalékot, ezeket a költségeket átvállalja a Szerencsejáték Zrt.

A Tippmixpro felfutását segítheti az a módosító javaslat, melyet a parlament alkotmányügyi bizottsága nyújtott be tegnap az Országgyűlésnek az Országos Bírósági Hivatal és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság kezdeményezésére. Az elképzelés szerint jövő januártól az internetszolgáltatókkal blokkoltatni lehet a bűncselekményt megvalósító tartalmat közlő weblapokat. Mivel a külföldi sport- és szerencsejáték-oldalak most illegálisan nyújtanak szolgáltatást a magyarországi játékosoknak, ha addig nem legalizálják működésüket, januártól elérhetetlenné válnak.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.