egekura

egekura

Milyen messzire jutnak törzsutaspontokból? - Csak rajtad múlik!

Csak rajtad és barátaidon múlik, elutazhat-e Mariann és Balázs álomnászútra törzsutas-mérföldekből! Egy átlagos jegyespár, akikre rámosolygott...

Csak rajtad és barátaidon múlik, elutazhat-e Mariann és Balázs álomnászútra törzsutas-mérföldekből! Egy átlagos jegyespár, akikre rámosolygott a szerencse. Mint annyi mindenki másnak, nekik is megvoltak az álmaik – az esküvőről, a nászútról, a közösen leélt életről. Sok energiát fektettek a kapcsolatukba, amit az a videó is bizonyít, mely a nem kevesebb, mint 24 órán át tartó lánykérés történetét eleveníti fel. Ezzel neveztek be egy légitársaság törzsutas programjának játékába, melyre épp abban az időszakban találtak rá a Facebookon, amikor álomnászútjuk lehetetlennek tűnő megvalósíthatóságán gondolkoztak. A párra a játék során Nánási Pál, a híres fotós is felfigyelt, aki zsűritagként találkozott velük. Az elismert fotográfus, aki magánemberként hagyományokat tisztelő és romantikus férfi, igazi ritkaságnak tartja azt a harmóniát, ami Mariann és Balázs kapcsolatát jellemzi, ezért nagyon szurkol, hogy megvalósíthassák álmaik nászútját.

Megnyerték ugyanis a játékot. Azonban még egy lépés elválasztja őket attól, hogy eljuthassanak csodálatos nászútjukra. S hogy elutaznak-e törzsutas-mérföldekből? Az nem csak rajtuk múlik!

Az Air France – KLM légitársaság FlyingBlue törzsutas program játékának lényege ugyanis az, hogy annyi mérföldet kapnak álomnászútjuk megvalósítására, ahányszor megnézik a róluk forgatott videót az interneten!  Ráadásul Mariann és Balázs ugyanezen az úton szeretne összeházasodni is, egy még máig a természet uralta öbölben Miami partjainál. Minden különösebb felhajtás nélkül, csupán az anyakönyvvezető jelenlétében.  Nézd meg a videót és oszd is meg, hogy minél messzebbre utazhassanak!

2015.09.22 08:09

Ajánlott cikkek

Blogger


egekura

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.