Orosz az MSZP-be tart

Az Magyar Szocialista Párt kommunikációs igazgatója lehet Orosz József, a Nap-kelte és a Klubrádió műsorvezetője - adta hírül a Hírszerző internetes portál. (Orosz neve az utóbbi napokban leginkább állítólagos összeférhetetlensége miatt szerepelt, az MTV vezetése ugyanis úgy látja, hogy Orosz egyszerre nem vezethet műsort a Klubrádióban és a közszolgálati csatorna Nap-kelte műsorában.)

Orosz József többszöri hívásunkra, illetve üzeneteinkre sem reagált tegnapi lapzártánkig, lapunk ezzel együtt úgy tudja - a Hírszerző értesülésével szemben -, hogy nem Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök kérte fel a kommunikációs igazgatói posztra, inkább Orosz jelentkezett.

A Népszabadság információi szerint párton belül megosztott érzelmekkel fogadták Orosz igazgatóságának hírét, mondván, a párt kommunikációját leginkább a kormány befolyásolja. A kormánynak pedig jól bejáratott, "testes" kommunikációs stábja van, az MSZP-nek pedig van szóvivője. Igaz ugyanakkor az is, hogy megyei szinten az MSZP kommunikációs hátrányban van, egy jó "médiastratéga" ezen változtatni tudna. Orosz tehát egyfajta koordinátor lenne.(Sz. T. L.)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.