Csillag születik: új tehetségkutató műsor indul ősszel

Csillag születik címmel új tehetségkutató műsor indul ősszel az Rtl Klub televíziós csatornán; a korhatár nélküli és műfaji megkötöttségtől mentes produkció szereplő-válogatása vidéki és határon túli helyszíneken jövő héten kezdődik - jelentették be hétfőn egy budapesti sajtótájékoztatón.

Ősztől új tehetségeket szeretnénk megismertetni az országgal: bármilyen kategóriában, a kisgyermekektől az idősebbekig, egyénileg és csoportosan is jelentkezhetnek a Csillag születik műsor válogatására - egy kritériumunk van: legyenek érdekesek, figyelemfelkeltők - mondta Kolosi Péter, az Rtl Klub programigazgatója.

A saját ötletből készülő műsor ősztől látható a képernyőn, a tervek szerint karácsonyra derül ki, hogy a négy fős - egyelőre "titkos" - szakmai zsűri kit választ a legtehetségesebbnek.

A győztes jutalma havi egymillió forint lesz egy éven keresztül - tette hozzá. A szereplőválogatások június 16-tól július 22-ig tartanak Budapesten és hat vidéki városban - Pécs, Győr, Debrecen, Szeged, Zalaegerszeg, Miskolc -, valamint a határon túl Kassán, Újvidéken, Beregszászon és Marosvásárhelyen - ismertették a Csillag születik műsorvezetői, Ördög Nóra és Stohl András, akik azt is elmondták, hogy a tehetségkutató iránt telefonon és interneten is lehet érdeklődni.
(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.